Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Dakujem :)
liza8
Nezuzil, lebo je tam stale opuch...
s1m
ja som si vytiahla nejake stehy uz pred tyzdnom
sim
neboj, podla mna vedia, kedy sa maju rozpustit, urcite to je normalne, ved po dvoch tyzdnoch, by to uz malo byt ako tak zrastene:)
btw. simi, ked ti vybrali tie dlahy, zuzil sa ti nos?
Prosim Vas, kedy sa zacinaju rozpustat stehy a vypadavat??? Mne sa podarilo uz druhy steh vybrat nahodou, ked som si cistila nos. Je to normalne???
sim
dakujem:)
liza8
Na vyberani dlahy si nic nedavaj, neboli to ;) To len pri vytahovani tamponady odporucaju.
All
Máte problém aj s kožou v strede dierok myslím tu na prepážke nemáte ju niejako čudne ked sa usmejete???
heeeej baby, please...ked ste boli vyberat dlahu, davali ste si nieco od bolesti???..ci sa to da pretrpiet bez toho???..prosim napiste...a ten novalgin ste si davali? lebo ja som si dala len raz, ked mi vyberali tamponadu, ale ono to je aj od teploty a asi aj keby bol zapal, tak neviem, ci to mam jest, alebo nie:)
ruso
ved to,treba cas,len ja som vzdy hrrr a chcem mat vsetko hned ale budem sa krotit,ine mi neostava :)
papaja
Ale čosi takéto zas nie :) možno je to len čas ktorý nam treba:)