Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
papaja
si zlata, len este nepredbiehajme:). a som zvedava co ludia na to, ked ma zocia:)
liza 8
ja som taka stastna aj za teba moja :)))
papaja
poslem ti moja, ked spravim:), no je este prelepeny a opuchnuty dost...ale poslem ti, hned ako sa odfotim, nebojkaj:))
liza 8
supeeeeeeeer,tak to gratulujem :))
posli nejake foto ak uz mas :)
baby, ja som bola dnes na vybrati dlahy..som len 9 dni po, ale ide o to, ze som mala cely zivot komplexy "len z nosa"...nic viac mi na mne nikdy nevadilo, som spokojna a nikdy by som nemenila ani ten nos, nebyt toho, ze sa mi cely zivot deformoval, menil a rastol a vysmievali sa mi pren..proste nieco fuj...ked som ho dnes videla, bola som nesmierne stastna, stale sa usmievam, mozno sa mi trosku zdeformuje, alebo sa mi spravi hrbolcek, no aj tak je krasny, to sa neda porovnat s tym, co som mala doteraz...robili mi uplne vsetko, takze musela to byt praca, a mne uz uplne staci, ze nie je orly, vyrazny a hrbolaty, to by sa musel asi 2-nasobne zvacsit, keby sa chcel vratit do povodneho stavu. A ked bude treba ist fakt na reoperaciu, tak pojdem, ale mozno nebude treba:)...tatino mi dnes povedal, ze aj keby uz neodpuchol, tak je pekny:)...proste kaslem na nejake detaily, ak to nebude vyrazne nieco, co by mi na nom malo vadit, tak budem spokojna:)
kerinkaa
no presne,ja som ani nie mesiac po operacii a uz hladam na nete injekcie do pery...je to navykove,ked vidis,ako ti to prospeje a možeš len tak niečo zmenit,spokojná nebudem asi nikdy,ked to nebudu pery,najde sa čosi iné . . .
Iva, byt najstasnejsi na svete kvoli nosu, asi nie je dobre vystihnute. Ja si skor myslim, ze ked clovek zacne tak casto to nema konca..Proste plasticke operaci su ako droga, a stale mu na sebe nieco bude vadit. Ved si len vsimni, baby tu riesili po plastike nosa, ze si daju zvacsit pery a pod...A osobne si myslim, ze cloveku to moze zvysit sebavedomie, je z toho par dni rad, kde sa to podari, ale potom si rychlo zvykne na novy nosik, a uz to neberie ako stastie, ale ako uplne normalnu vec, ze ma pekny nos. A zacnu ho trapit ine veci. Takze pekny nos neurobi najstasnejsieho cloveka na svete na dlho. Jasne, ze tiez tuzim mat krasny nosik, a budem velmi rada ked sa to podari, a mozno su take ze presne to im uz ku krase chyba, ale ja uz teraz rozmyslam nad tym ze mam malu hornu peru...Strasne zavidim ludom co su so sebov ozaj spokojny.
Kerinka maš pravdu, ale niekedy sa aj podari na prvy krat, tak ten človek môže byť najšťastnejši na svete.
Lenže tie reoperácie niektorí chirurgovia nemajú radi už len preto, že si nedopustia, že sa niečo mohlo stať, alebo sa nám niečo nepáčiť radšej povedia, že je to dobre. Niekedy aj tie peniaze robia zazraky, že su taky ochotný a ak už nejde o peniaze tak prečo by sa už starali? A potom neostáva nič iné, iba isť inde a znovu platiť. A dúfať, že nás ten iný chirurg neodmietne len preto, že nerada opravuje po druhých kvôli tomu lebo nevie aký postup použil ten predchádzajúci a nevie presne čo pod kožou nájde, alebo sa bude bať isť do toho "pokazeneho".
uz davnejsie som vam tu chcela napisat, ze som citala, ze raz na stretnuti doktorov co operuju nosy, dospeli doktori k zaveru, ze operacia nosa vo vacsine pripadov je dokonala az na druhy krat, a v minime pripadov sa to podari na prvy krat. Takze, uz ked ste to toho isli ste mali ratat ze je dost pravdepodobne ze na reoperaciu pojdete. Nebojte, po reoperacii to uz bude dobre. Takze neznervoznujte sa a zazraky sa uz s vasimi nosami teraz nespravia. Pojdete na reoperacie a potom to uz bude super. A nemyslite si ze ja sa neviem vzit do vasich pocitov. Tiez sa chystam na operaciu nosa, a velmi sa na nu tesim, ze konecne budem mat normalny nos, ale taktiez ratam aj s reoperaciou. Jedine co sa bojim, je ten polrok medzi operaciou a reoperaciou, ze sa asi budem hanbit chodit medzi ludi. Vy budte radi, ze mate k reoperacii uz ovela blizsie ako ja. A ta bolest stoji za to, takze aj reoperaciu vydrzite, a navyse ta uz je zadarmo. Ja uz mam tiez plasticku operaciu ale nie nosa, a to povedali, ze ta je najbolestivejsia zo vsetkych plastickych operacii doktori. takze viem co je to bolest, a aj tak kludne do toho pojdem...Takze, neznervoznujte sa, a ked nie ste spokojne smelo do reoperacie. Zbytocne sa tu budete trapit, ze to je zle a to...Jednoducho ako som vravela skoro kazdy ide s nosom na reoperaciu, a to ze prave vy nie ste tie stasne, tak na tom nic nezmenite.
Ranko:)
Masirovat, ci nemasirovat?To je otazka...:))
Ja som sa niekde stretla na internete s tym, ze sa moze stat ze sa zmnozi vazivo a vznikne papagaji nos, tak som rozmyslala, ci to masaze nepodporia, ked to tam stale prekrvujeme. Nakoniec budeme mat nosy ako malych kulturistov:)
A toto som nasla: Všeobecne sa dá povedať, že tlakové masáže sa vykonávajú trikrát denne. Pacient tlačí na operovaný nos 30 sekúnd a tlak na každé miesto opakuje 10 krát.
s1m
no este, kym len zosediviem, to sa da prehryznut, pokial mi tie vlasy od nervov z hlavy rovno neutecu:)
Mne museli este pre op. aj privolavat menzes, potom som vdaka hormonom pribrala 15 kil. Takze som buclata s nosom ako skokansky mostik na Strbskom plese:)
hoope
nechcem zverejnovat meno, ale bolo to v cechach.
baby nezufajte, ja to mam uz 3 a pol mesiaca po a stale je spicka opuchnuta, tvrda, poklesnuta a asymetricka.
Tak len dufat, ze nam to spravili tak dosledne, ze to naozaj potrebuje tych 12 mesiacov a potom sa to odrazu napravi:)