Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

S1M

papaja

Ved ako slepy povedal: "Uvidime."

ruso

Veru, este sa to len vyvija a tvaruje. Ale predsa to znepokojuje ked to nie je presne tak ako to ma byt.

ruso

S1M

Ja to mam tiez zle.. ale este nie su tomu 3 mesiace. Ked nebudes po 3 mesiacoch spokojny, potom to ries ;) zatial len treba cakat.

papaja

s1m

nevzdavaj to,presla si kvoli tomu nosu uz kus cesty a o par tyzdnov budes za vodou,neboj,ked ti povedal,ze je to len zapal tak ti to isto ustupi a budes to mat dobre

S1M

Neviem ako Vy, ale mne tu to forum asi nerobi dobre, stale som v strese sko mi dopadne ten nos, miestami aj lutujem, ze to dopadlo tak ako to dopadlo, ze sa nevyvija ako by sa malo. Mojou poslednou nadejou su antibiotika ak to mam koli zapalu. Uz nevladzem ani dufat, neviem ako tomu pomoct.

S1M

Keituskaaaa

Bolest je v pohode, minimalna. Skor budes opuchnuta a tazko sa ti bude prve dni dychat. Ak budes mat prve dni tamponadu tak dychas ustami. Inak sa nicoho neboj.

Oriesok_

Mam v mobile co som sa fotila. Som len zvedava ja tiež ešte odpucham jednu stranu mam taku prepadnutu nad nosnou dierkou ale snaď sa to upravi do roka.

Keituskaaaa

Ahojky,tak za 13 dni ma to caka.. bude ma operovat pan doktor Siska v Piestanskom Medicentre,zbrusenie maleho hrbolceka,spicka,ktora je siroka a aj uprava nozdier.Kto mal podobnu operaciu?Prosim vas bude to velmi bolet ked prestane ucinkovat lokalna?ja sa zacinam naozaj bat.. este mi aj povedal ze mozno budu jazvy..;((

liza8

sim
juj, dufam, ze mas pravdu, mne sa ten moj paci, len nech zpredu sadne, ako si povedala:D..poslala som ti fotky po..