Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

hoope

Sim
ja neviem ako ale este raz sa mi poslalo to iste,dala som refresh stranku a ono to opat poslalo..som pocitacovy talent.
Len som chcela este napisat,ze snad nas doktor naozaj vie co robi..ja som mu tiez velmi verila a ked mu veris ty tak mu verim aj ja:) bude to dobre vsak Sim
papa

hoope

Sim
som uz dost skepticka,vies co mi este napadlo...co ked ta operacia vazne nevysla a doktor uz aj vidi,ze je potrebana reoperacia...ale povie nam pacientovi,ze je tam zapal a ak to nepomoze ani po antibiotikach ,povie ze ten zapal to pokazil...som hrozna viem a ospravedlnujem sa vsetkym citatelom tohoto fora,ale pri pohlade na moj nos ma napada vsetko mozne.Ten kto musel na opravnu operaciu ma snad pochopi.
Ale tie antibiotika zajtra tak ci tak u obvodnej skusim,vecer ti napisem ako som dopadla..a tiez dufam,ze je to iba zapal a antibiotika pomozu a krasne sa to stiahne spat ako to bolo prvych pat dni.
Dikes Sim,fakt si dala novu nadej

S1M

hoope

Nemas za co. Podla mna ked to boli tak to ten zapal mozze fakt byt. Nikde ma to tak neboli ako v tom nepodarenom mieste na spicke. Nadej umiera posledna. Nemas za co a drzim palce! Mna doktor dnes ukludnil, bol taky presvedceny a vyrovnany, verim mu, ze vie co robi.

hoope

Sim
som uz dost skepticka,vies co mi este napadlo...co ked ta operacia vazne nevysla a doktor uz aj vidi,ze je potrebana reoperacia...ale povie nam pacientovi,ze je tam zapal a ak to nepomoze ani po antibiotikach ,povie ze ten zapal to pokazil...som hrozna viem a ospravedlnujem sa vsetkym citatelom tohoto fora,ale pri pohlade na moj nos ma napada vsetko mozne.Ten kto musel na opravnu operaciu ma snad pochopi.
Ale tie antibiotika zajtra tak ci tak u obvodnej skusim,vecer ti napisem ako som dopadla..a tiez dufam,ze je to iba zapal a antibiotika pomozu a krasne sa to stiahne spat ako to bolo prvych pat dni.
Dikes Sim,fakt si dala novu nadej

hoope

Ahoj Sim
si hrozna zlata:) hej je tiez vysoko pravdepodobne ze tam mam zapal...na dotykk ma to boli akoby to bolo opuchlina a aj ked sa toho nedotykam citim v tom mieste tlaky.Skusim sa opytat svojej obvodnej ci mi to nahodou nevie predpisat.

S1M

hoope
A boli ta to tam? Si si ista ze tam mas zapal? Mna to tam dost bolelo na dotyk a aj normalne a pozeral to, tak ze tam bude vraj zapal. Chrupavka mi trci na spicke odspodu a ked si to potlacim tak mi vybehne hrbolcek v predu spicky. Mas to take iste?

hoope

SIM
momentalne si moja obrovska nadej
Mozem ta poprosit meno antibiotik,ktore ti predpisal....ja by som si to dala predpisat mojej lekarke,kedze do Bystrice idem az koncom oktobra.A moj nos vyzera neuveritelne zufalo.Cela lava strana spicky je opuchnuta a tym padom cely nos taha dolava.Dikes ,vecer ked budem mat viac casu sa este ozvem

Jana C

JENN01
ak sú to len drobné nedokonalosti, tak ti to len zbrúsi, podľa mňa :) Najlepšie ti to povie tvoj doktor