Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
JanaC
jasne nepošlem nikomu. A inak dik za odpoveď možno by to aj mne stačilo zbrusiť. Som sa bala aby mi tam neostala diera na boku, neviem presne ako sú tie kosti hrube, ale veď lekar určite bude vedieť kolko môže zbrusiť. Pa
liza8
Tak ja dufam, ze to je ten problem, preco to mam take a ked sa zapal vylieci, ze to bude zase rovne a pekne. Antibiotika nejako pretrpim, len nech to ma dobry efekt :)
sim
no vidis, takze sa nemusis bat, ze to bude nakrivo:)..
hm, ja neviem, co bude so mnou, bola som len vcera, ale objednal ma az o tri mesiace na kontrolu, ze inak je to po mesiaci, ale ked som z daleka, staci potom:)...ze keby bol nejaky problem, mam sa ozvat. Zatial to vyzera v pohode, takze dufam, ze to tak aj ostane :)
liza8
jasne ze sa tazko smeje, horna pera ako keby nebola moja.
Tak ja som sa vratila z kontroly a Kovac zistil, ze mam zapal v tej lavej strane spicky, vraj to je koli tomu zapalu taka chrupavka.. takze som 5 dni na antibiotikach.
holky, nesmeje sa vam tak tazko po tej opke?:)...lebo ja mam pocit, ako keby to bol taky umely usmev...vam sa nezmenil?:)
JENN01
už sem veľmi nechodievam :)
Vôbec netuším, čo mi robil, pri druhej opke, ale keďže som mala len leukoplasty a nie sádru, tak mi to asi len obrúsil a nelámal.
Prosím Ťa, buď taká zlatá a neposielaj nikomu tie fotky, ok? Dík
No.. baby.. tak ja mam dnes 12:15 kontrolu. Som zvedava ako dopadnem a co mi na to vsetko povie. Hlavne na tu chrupavku.
JanaC
Neviem či ešte chodíš na toto forum, ak ano a spominaš si na mna, tak asi v decembri si mi poslala tvoje foto pred a po operácii. A tam som si všimla, že po prvej operácii si tu kosť spredu nemala uplne sumernu z každej strany a po tej druhej už ano a veľmi pekne. Tak sa chcem opýtať či ti tu kosť iba zbrusoval po stranach alebo ti pri druhej operácii aj lamal znova kosti? Ja mam teraz taky podobný problem, že mi vytrča trocha kosť dolava asi 3mm tak naviem či to stači iba zbrusiť, alebo znovu zlomiť a posunuť tak do stredu. Snaď si to prečitaš ak nie tak by som bola rada ak mi odpovie niekto iný- Dik.
ozaj baby, mne dnes vyberal dr. aj steh, takze to isto nevadi sim, ze ti vypadol:)...ked mne ho nasilim vyrval:)..heh
papaja
aj ja moja, aj ja:(