Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Oriesok_

Baby je to normalne ak mam po troch týždnoch od operácie ešte asi dva stehy v nose? Su tak hlbšie a uplne hore a vybrať nejdu strašne to boli ak to chcem vytiahnuť. A to mi chgirurg nejake vytahoval, a žeby na tieto zabudol?

S1M

Oriesok

Myslis Arnica akoze homeopatika? Co si spominam tak to bolo ze ARNICA MONTANA z tej rastliny.. Lebo to nie je len tak, ze napises kupte si to, musis napisat aj v akom riedeni je ta Arnica ci 15CH alebo 5CH lebo kazde je na nieco ine. No a ak su to tie homeopatika tak by si nemala uzivat mentol tj. nie zuvacky, cukriky a mentolove zubne pasty.. lebo to potom straca ucinok. Ja som na antibiotikach a viac uz toho do seba pchat zatial nemienim, nech si to odpucha same radsej pomaly ;)

ruso

all
Aj keď sa vraví že čas ukáže...No chcem sa spýtať či mal niekto také problémy že sa mu nos nepáčil po napr. mesiaci a az skutočne neskor sa to pekne zahojilo....

Oriesok_

Aj vam trošku tiekla krv po použití Sterimaru? Alebo inej morskej vody? Asi to slane draždi všetko vnútry, možno by som to nemala použivať. Ale aspoň sa mi dobre zasušene sople uvolnili :-D
A lekarka mi odporučila aby som si kupila v lekarni tabletky Arnica je to velmi dobre na odpúchanie, že budem prekvapena a o polovicu skor mi to odpuchne. Su to take malinke sladke guličky a mam to uživať 5 tabletiek 4x denne. Aspon dve balenia. Je ich tam veľa vnutry. A ma sa to nechať v ustach rozpustiť neprehltať.
Ja som mala dosť opuchnutu prepažku vo vnutry, neišli mi uplne usta otvoriť a teraz po troch dnoch uživania už mi idu otvoriť uplne :-D Vyskušajte aj vy aj chcete.