Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

liza8

hoope
ale ved ja este neviem, ci mi to vyslo, ved som len 16 dni po:)...to je malo, sama si povedala, ze hrbolcek sa ti spravil az o 2 mesiace:)...ale pravda je, ze moja spicka vyzera super:)

oriesok
a tebe sa kedy spravil ten hrbcek?:)

Oriesok_

Hoope ja mam ten istý problem ako ty s tým hrbolčekom na lavej strane pri koreni. Čo ti s tým bude dr robiť nevieš ešte? Či ti to iba zbrusi, alebo ti musi znova lamať kosti? Mne tiež vyrovnaval nos ale keď to tam mam tak stale pôsobi krivo. Neposlala by si mi foto tvojho nosa? Aj ja ti pošlem ak chceš ako je to vidno.
amanda.v@azet.sk

S1M

papaja

Nemasirujem, ale mam ju stale tvrdu. Ani ta chrupavka sa moc nenarovnava lebo je tam stale nieco tvrde aj ked si tam zatlacim prstom.

S1M

hoope

Ja si ten nos ako mi odpucha este vylepujem - teda spicku si vylepujem, nech sa dobre narovna ked tam ten opuch vymizne. Vyzera to uz kusok lepsie, spicka uz az tak neboli. Som zvedava co mi Dr. povie na kontrole o tyzden. Zatial neidem robit skore zavery. Nos sa mi polepsil asi az tento den, ze to vyzera lepsie. Este sa tvaruje, hadam kazdy den je iny.

hoope

AHojte dievcata
Sim ,moja vseobecna mi nakoniec ten Augmentin 1 g kazdych 12 hodin jednu tabletu predpisala,takze uz asi 4 den tiez beriem.Spicka naozaj prestala menej boliet,ale vyzera stale velmi nepekne.Cely nos to taha do lava a posobi poriadne krivo.Ktosi sa tu pisal na hrbolcek ked sa lamu kosti.Ano mne sa urobil po cca 2 mesiacoch.Vlavo hore pri koreni nosa medzi ocami,tam kde bol rozbity.Ja som uz takmer 3 mesiace po.Uz tomu nadej nedavam,moj nos sa vazne hodi do rubriky nevydarene plasticke op.nosa.2.operacie sa budem uz velmi bat.Liza 8 si stastna zena ze ti to vyslo na prvykrat.

liza8

sim

nie, ja ho nemam dohora, rovno, ale ked sa na mna niekto pozrie zboku, tak veru aj vyzera trosku, ze smeruje hore, ale to je tym, ako je spraveny, vyrovnany. Mne sa velmi paci, kamoska mi dnes povedala, ze krajsi nos este nevidela, tak ma strasne potesila, ona mi nan stale kuka:D...

papaja

s1m

masirujes si tu spicku alebo nie?
ja neviem,ci by sa tym rychlejsie nestratil ten tvrdy opuch a nikde to aj odporucaju ale dr povedal,ze nie tak neviem....

S1M

liza8

Ja si ho uz takmer vobec nelepim, len na noc, ale to tiez neviem, ci dobre robim :) Na dotyk ta spicka uz nie je taka bolestiva tak si myslim, ze zapal mizne a tvar, hm, mozno je to aj lepsie. Ja co som videla tvoj nos tak ty ho nemas tak dohora ako my s papajou. Mame cakat kym nam poodpucha a kusok poklesne. Mozno si ho uz dnes pofotim. Nech mam s cim porovnavat.

liza8

sim
tak dnes to bolo 15 dni po operacii:)...stale sa mi paci, aj kamaratkam:D...akurat, ze teraz jedine, co mi vadi (momentalna novinka:D), ze na tej jednej strane vidim, to kde bol zlomeny. Neviem, ci je to normalne, trosku ma to znepokojuje. Ty mas zalepeny nos cez den, alebo iba na noc si ho lepis?:)...lebo ja uz beham po vonku, takze je skoro cely den naholo:D...len vecer si to polepim..dufam, ze sa tomu nic nemoze stat..hm?:)

S1M

liza8

Inac, aj ja som bola s nosom spokojna tak 10 dni po operacii, lenze cim dalej tym viac sa zacal ten nos tvarovat a menit a rysovat sa, no a uz je to kadejake teraz..