Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

S1M

Ak chcete este vidiet ako robia nosy v Kalifornii, nech sa paci www.drsimoni.com
Taky nos tam stoji ako sa docitate cca $6500, ale to je vychyteny chirurg v Beverly Hills! :D No prace ma pekne :)

S1M

liza8

Tak rovny ho mam aj ja, len ta spicka nie je sumerna a tiez nozdry. Zajtra mozno pofotim.
www.plasticka-chirurgia.tv
Toto je asi najobsiahlejsia stranka co sa tyka operacie nosa :)

liza8

sim
tiez ho mam rovny ako dialnicu
(zatial) :D, ale ma zaujimalo, za aky cas by som mohla cakat ten hrbol a kedy uz budem za vodou...dakujem za reakciu simi:)..ked sa odfotis, prosim, posli mi hned foto:)

S1M

liza8

Este som to nefotila :) Ale coskoro budem. Mne to vraj tiez lamal, nie som si ista ale hrbolcek nic. Jedna baba tu pisala ze sa jej spravil po 2 mesiacoch. Ja mam stale tu chrupavku na spicke taku krivu, este stale dufam, ze sa to napravi. No a nosne dierky nie su narovnako..

liza8

sim
a vidis si to mieto, kde ti lamal kost?..ja ked som v kupelni pod dvoma lampami, tak vidim, kde su tie kosti rozpojene, bojim sa, aby sa mi tam nespravil hrbcek...
inak spicka je uz celkom symetricka, jedine, co je nesumerne, tak to, ze mi ide trochu dolava. Nemam ho uplne rovno:)..poznat, ze ta lava strana, je cela dobolena:)...dorozbijana:)

btw. baby, ktorym sa spravil po operacii hrbolcek, neviete asi po akom case?:)

S1M

liza8

Jasne ze som spokojna aj s tymto. Je neporovnatelne lepsi uz teraz ako ten co som mala - krivy a velky. S tou deformaciou, to neviem, mam problem len s chrupavkou na spicke. Ja som na to mojho priatela pripravila, sice bol zo zaciatku proti tomu aby som isla pod noz ale potom som mu vysvetlila, ako mi to pomoze, tak to pochopil. To mas individualne s tymi chlapmi :) Niektori su viacej vsimavi a ini nie. Moj si vsimne aj virazku o ktorej ja neviem :D alebo ked sa dam ucesat.. a to tak bolo vzdy, aj ked sme boli spolu len rok a aj teraz po styroch :)

liza8

sim
aj ty ho mas taky nesumerny, ze ?:)..ja tiez, ale dufam, ze sa to este vyformuje...ze to taketo neostane. Ty si mala tiez pocit, ze ti to tie stehy deformovali?...Preco si smutna, ved ho mas uz teraz lepsi ako bol, nie?:)...ja som strasne stastna ..podla mna i ked ma male chybicky krasy, je aj tak nadherny, ovela lepsie ako to, co som mala predtym. A vies co? Moj chalan, s kt. som uz viac ako tri roky, si to vobec nevsimol a to som mu pomahala:D...ja som nechapala, ci je fakt taky slepy, ale zmena je to riadna. On stale, ze mas ine vlasy?:D...jedine, co si vsimol bola modrina na nose:)..koniec sveta:D

liza8

ja na tej strane, kde mam zaviazane tie stehy, tak mam ten nos taky sirsi a druhu stranu uzsiu, mozu to tie stehy deformovat?:)