Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

S1M

ruso

Ja to mam tiez zle.. ale este nie su tomu 3 mesiace. Ked nebudes po 3 mesiacoch spokojny, potom to ries ;) zatial len treba cakat.

ruso

S1M
nerobím...ale tak už teraz mám taký pocit že to bude treba reoperovať..myslím si že s takej zlej symetrie sa už dobrá neurobí aj keď sa vraví že na to treba čas...

ruso

S1M
nerobím...ale tak už teraz mám taký pocit že to bude treba reoperovať..myslím si že s takej zlej symetrie sa už dobrá neurobí aj keď sa vraví že na to treba čas...

S1M

liza8

aj ja som ako prasiatko :D Ale Kovac povedal, ze ako to bude odpuchat ten nostek bude este sadat a klesat :) Noo ja si svoj este nefotim, kedze tam mam vraj ten zapal a tlaci mi to na chrupavku..
ruso
To si tu z nas robis prdel alebo co? Ved ti tu hadam tisic krat napisali ze po roku sa moze ist. ROK sa ti nos este formuje.

liza8

sim
ked ja som zvedava, ako budem vyzerat potom, lebo nechcem, a dufam, ze sa to ani nestane, ze by mi ostala takato siroka ako prasiatko. To sa mi velmi nepaci. Inak vcera som sa fotila, keby si chcela vidiet:)

S1M

liza8
Jasne, este je velka a nesumerna. Doktor povedal ze mam tiez hrubsiu kozu, ze sa to bude este kadejako tvarovat. Mam pocit ze moj nos je kazdy den iny.

jenn01

JanaC
a inak ako to vyzera teraz s nostekom? Už možeš povedať, že je to dobre ako si si predstavovala? Ja by som si to asi dala zbrusiť niekde inde môj chirurg povedal, že je pekný ten nos, tak preto aby sa neurazil chcem isť inde. Ktovie koľko sa platí iba za takú malú opravu.