Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Oriesok_

Pekne nošteky čo poviete? Robil ich dr Maršal z Trnavy. Najde sa niekto kto bol u neho na operácii? Asi k nemu zajdem na opravu.
www.marsal.sk

liza8

oriesok
a u koho si bola?..inak ja ho mam zase tak do jednej strany, je taky nakrivo...ale zase z profilu je velmi pekny:)...pred operaciou mi vadil profil a teraz mi zase trochu vadi ten predok:D...len neviem, co mam cakat od toho hojenia. Ako velmi sa to moze menit, upravovat alebo kazit..Toho sa asi bojim najviac...Ozaj mas tam este tie stehy?...ja ich tam este mam:)...a neviem sa dockat, kedy uz vypadnu

Oriesok_

lLiza8 nie je to opuch je to tvrde takže je to kosť. A keď mi nos odpuchne budem vyzerať ako debil s akoby velkou vyrážkou medzi očami :-( A do pol roka sa mi može aj celý pokriviť naspäť. Bojim sa dalšieho lamania kosti ja som to chcela mať teraz pekne.

liza8

oriesok

to je ako mozne zabudnut zbrusit jednu stranu podla druhej?:-O ten hrbcek ti tam akoze ostal? takze ho tam mas furt od operacie?...a nemoze to byt opuchom?

Oriesok_

liza8 ako si videla na fotke mala som nos do jednej strany a ako mi ho vyrovnal tak mi asi zabudol, alebo žeby sa to nemohlo? ostala by tam diera? čičo? zbrusiť tu jednu stranu podla druhej, tak mi tam ostal ten hrbolček na boku a som z toho na nervy, lebo keď mi nos odpuchne tak sa mi to zvírazni ešte viacej :-( Ja chcem mať nos v strede medzi očami a nie bližšie k lavemu oku mať hrbolček. :-( potom pôsobí krivo.

Keituskaaaa

Ahoj babulky.Potrebujem poradit prosim...za tyzden mam poku,bude mi zbrusovat hrbolcek,zuzovat spicku aj nozdry.Prosim vas ktora tu ma skusenosti s takouto opkou?Aj vam robili naraz vsetko?Mne povedal ze tie dierky by sa mali robit o 2-3mesiace lebo nos je pri operacii napuchnuty a nemusia byt velmi presne,je to pravda?povedala som mu,ze risknime to a on povedal,ze sa bude snazit ale mam si to rozmysliet,nejako sa zacinam bat?komu tu robili aj zuzovanie nosnych dierok?