Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
danka O
štíhly,prešedivelý,krátke vlasy,okuliare
Baby ako vyzera dr Kovač? Popíšte mi ho :-) vlasy akej farby a či kratke, polodlhe, farba oči, postava...
666_martinka :-)
Takže vyjdem z vlaku pôjdem dolu schodmi pod ten tunel vyjdem zo staničných dverí von a potom na pravo je taky most prejdem pod a potom rovno? ... tam sa už aj opýtam keby niečo. Takže to nevyzera byť daleko od stanice možno 5-10 minút cesty nie?
A on by mi aj vyrovnal nos spredu? Lebo mne chirurg vyrovnaval ale asi sa mi to vratilo späť. A on robí aj take zložitejšie, že napr. z ucha doplniť tkanivo...? Pošleš aspoň po operácii foto tvojho nošteka? Prosííím. Ďakujem :-)
ahoj,
zo stanice? no pojdes doprava, prejdes pod tym mostom a pojdes rovno az ku kruhovemu a na kruhovom dolava a potom stale rovno a nalavo bude stara nemocnica a napravo oranzova budova a ta oranzova je euroclinic:) ja som mala nos prelepeny 3 tyzden ale takym leukoplastom divnym ze to ani vidiet nebolo...a masirovanie mi mudr. marsal neodporucal...mne nos cely zuzoval, vyrovnaval hrb a zmensoval spicku...prepac ale fotky pred a po som si naozaj nerobila...
Ako dlho si mate ešte prelepovať nos na noc? Približne mesiac? A s akým leukoplastom dali vam v nemocnici? Lebo ten obyčajný je dosť drastický oni tam mali take jemne :-) da sa kupiť v lekarni? Zo spodu boli take biele pasiky aj vy ste mali taky cez tvar vtedy? A pod dlahou bol zase iný taky uplne hladky tak ten by som potrebovala.
s1m
ak si tu a čítaš ja som začala ten nos masírovat...
fakt sa mi zdala tá špička akási ochabnutá a znovu široká a na dotyk aj tvrdá a masírujem druhý den a zdá sa mi,že je tam nejaký pokrok
666_martinka a vedela by si mi prosim vysvetliť ako sa dostanem do Euroclinic zo stanice? Je to daleko? Kam mam zabočiť keď vyjdem z vlaku a prejdem dole schodmi pod tým mostom? Dik
martinka
prosim, aj mne by si mohla poslat?:)
18mirka@gmail.com
666_martinka
to som rada, že si spokojna pošleš foto prosííím :-) Ako ti spravil noštek ja by som velmi chcela vidieť aj spredu ako robi nosy. Ak by ti to nevadilo samozrejme nemusiš celu tvar ak nechceš iba noštek. Aj ti vyrovnaval spredu? Či iba zboku?
amanda.v@azet.sk Ďakujem.
Ahoj, ja som bola u dr.Marsala v TT pred dvoma rokmi a som MAXIMALNE spokojna.
:)