Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

S1M

Oriesok a hoope
Ja mam citujem: pretrvava chrupavkova prominencia. Kovac sam videl, ze sa to tym Augumentinom neopravilo, sice zapal zmizol ale chrupavka je stale taka vypukla. Vraj sa mi chrupavka nezaoblila na lavej strane ale sa ohla a teraz vytrca v spicke (na lavo mam taku ostru spicku a smerom dole, robi to ten nos nos strasne nesymetricky). Prava je bez problemov. Hoope neboj sa, vraj je to v lokalke len na takych 10 minut, lepsie ako zbrusovat nejaky hrb co by vznikol.

hoope

Ahojky SIM
som rada ze Ti doktor Kovac sam navrhol upravu.Ja mam kontrolu az koncom oktobra.Vybrala som ten Augmentin 1g plus framykoin mast tak ako aj ty,a ziadna zmena.Chrupavka stale vyzera rovnako otrasne a uz sa mi zda ze nielen na konci nosa ,ale uplne na celej jednej strane nosa je ina ako na druhej.Ja tiez dufam,ze je korektny a hned ako ma uvidi mi tiez sam navrhne reoperaciu,lebo doteraz si to vsimol kazdy kto vedel ze som bola na operacii...a este aj podaktori co nevedeli,ze co mas s nosom?
Tak dame spolocny termin?Ja by som tiez chcela niekedy v decemri.Ale mam dost zmiesane pocity,strach ist do toho opat,nemam totiz vobec chut.Lutujem ze som do toho vobec sla.Maj sa ,pravidelne si vas citam a ked mam cas aj prispievam.Papa

Oriesok_

SIM ešte jedna otazka, on si to všimol a navrhol opravu? Alebo si mu to sama ukazala? Že čo by si chcela opraviť?
Inak ja som bola v BA operovana a nemôžem to chirurgovi ani ukazať, pretože už som nemala prísť vôbec na kontrolu a tak velmi by som mu to chcela povedať a vedieť jeho nazor, ale jemu sa môj nos páčil a nič mi na to nepovedal. Tak asi by bolo zbytočne ísť za ním asi so nou už skončil, neviem čo si mam o tom myslieť.

Oriesok_

SIM
a čo maš presne s chrupavkou? Tiež sa ti spravila nad nosnou dierkou na jednej strane nosa priehlbinka a druhu stranu mnaš rovnú? Ak maš toto čo ti s tým bude prosim robiť? Lebo mne sa toto stalo neviem prečo a vyzera to smiešne z každej strany inak. Ja by som chcela niečo vložiť do tej prepadnutej strany, lebo kebyže mi spravi aj na druhej strane taku jamku tak by som mala nos príliš uzky. To nechcem :-( Mate to ešte tak niekto? Alebo mali ste?

S1M

hoope
Ides aj ty na reoperaciu? POvedal ti na to Kovac ze to je zle? Lebo mne na to povedal, ze to treba upravit, ze to tak nenecha kedze ta chrupavka je ohnuta a vypukla. Ja to planujem tak november-december.

liza8

baby ja som bola v pondelok v skole, lebo nejake formality bolo treba povybavovat a uplne ma to zlozilo:D...ved predtym som uz aj von chodila vsetko...a bolo mi fajn, je to normalne, ze som po troch tyzdnoch taka unavena?:)...a teraz zase len odpocivam, lebo nic nevladzem:D a kruti sa mi hlava

S1M

kerinka
Teda primar tak povedal ze uz po 3 mesiacoch sa to moze lokalne doladit, chrupavka sa mi zdeformovala. Este cakam na rozvrh semestra a dam si tu reoperaciu niekedy v novembri alebo decembri. Kedy ja uz budem mat konecne pekny nos :(

kerinka

S1M takze ides mna reopku po 5 mesiacoch? Takze, niekedy sa vlastne robi reoperacia po pol roku. To je lepsie kao keby sa robila az po roku...

ilona77

Mne sa ten hrbolcek po prvej operacii zacal tvorit asi po troch mesiacoch, no ten druhy po zbrusovani uz po dvoch tyzdnoch...