Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

liza8

sim,
ja som sa nepytala na nos, ale na unavu a to je predsa rozdiel. Myslim, ze to nie je normalne, ked som predtym bola fit a po troch tyzdnoch, som sa tak z nicoho nic vycerpala. Keby mi to prislo normalne, tak sa na to nepytam, ci ste to mali aj vy. A ked som spokojna, nezname, ze nemozem mat otazky, to si kde pocula? :) No ja som nepovedala ani to, ze je dokonaly, ale ze somariny nejdem riesit, ked je ovela krajsi nez ten povodny, kto je moc narocny a chce dokonalost, tak by si mal uvedomit, ze aj doktor je len clovek a je podla mna velmi narocne urobit 100%-ny nos a este na prvykrat, ked ten doktor nemoze vediet ako sa to zrastie. To je moj nazor!:)

ruso

S1M
Ja neviem mne nič dr.nepovedal napísal mi citujem...dobré hojenie,foto o 2 mesiace...ale nic ohladom tej chrupavky nechcel som hned vyjadrit nespokojnost hned lebo som si myslel ze sa to este dako sformuje no nieje to tak...

S1M

ruso

Ja by som si ten nos aj nafotila ale akosi nemam naladu to fotit, az ked to bude dobre a opravene. Uz len cakat kedy budu 3 mesiace od operacie a pojde to na opravu.
liza8
Akoze ta vsetci ignoruju? Ved ty si s nosom spokojna a je dokonaly nie? Ved si ho len ospevovala, tak na co ti maju odpisovat? A to ze nevladzes je predsa logicke ked si po operacii.

Oriesok_

Mne na to môj doktor nič nepovedal, neviem či nechcel, robil sa že to nevidi asi nema zaujem o moju opravu. ale keď nasilu roztiahnem nosne dierky :-), tak mam obidve strany rovnake nevyzera to, žeby som mala viacej tkaniva odobraneho a keď akože normalne mam nos vklude tak zase mi ta jedna strana ostane rovna a druha prepadnuta. Žeby to robila jazva vo vnutry na jednej strane? Možno za 5 rokov sa to vyrovna :-(
Ruso potom sem prosím ťa daj vedieť čo ti na to povedal tvoj chirurg, ak nezabudneš.

ruso

S1M
Ahoj ja mám niečo podobné s tou chrupavkou.....Lenže ja som už na kontrole bol a napísal že dobré hojenie...mam ist na kontrolu v novembri a ma porobit aj foto tak tam povem ze som nespokojny lebo tiez sa mi to nepaci...