Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
keituska
kedy ti kazal ist dr. na vybratie?:)...lebo nam kovac tak o dva dni hovoril, ze si ju mame ist dat vytiahnut...styri dni je dost dlho, takze isto si si ju nevytiahla priskoro, len ide o to, ze si si ju tahala sama:D...ak si si tam nic neposkodila, tak by to malo byt ok:)...ale mne strasne valila krv, ked ju vybrali, takze ja by som to sama urcite nezvladla a aj to trochu bolelo, ked isla von
Ahojte babulky,po 4dnoch som si sama vytiahla tamponadu,bola cela zahlienena,kychala som non stop a tieklo mi uz z nosa,myslite,ze mi za to vynada?moze sa to?prosim poradte
poslem vam fotku baby:)
Liza8 pošleš aj mne tvoj nostek spredu? Viem, že si mi už foto posielala, ale vtedy si tam mala leukoplast, tak by som to chcela vidieť teraz. Ďakujem ti
liza8
Uz ked som sa tak rozbehla vo vymienani tak mozme ;) No ty si menej po operacii ako ja a ja mam uz potvrdene od primara, ze to tak nema byt. Ty mas na hojenie este cas, no ja som uz ista reoperacia.. bohuzial.
sim
presne na toto som sa pytala:)...ved ani ja ho nemam sumerny, ale mam pocit, ze ako odpucha, lepsi sa to:)..ak sa nehnevas, tak si mozme aj my vymenit foto..budes vidiet, ze tiez ho nemam spredu rovny:)
Oriesok
No dobre teda :) Porovnajme si.
SIM
neposlala by si mi prosim ťa fotku tvojho mosa spredu iba by som chcela vidieť tu špičku čo na nej maš zle. Nemusiš celu tvar iba noštek ak chceš aj z boku. Aj ja ti pošlem ak chceš. Ďakujem
amanda.v@azet.sk
S1M
Asi len podľa neho :)
liza8
Aj moj je oooovela lepsi ako ten pred tym :) No je tam ta chybicka ktoru dost vidno a ked uz si niekto za to zaplati, tak ocakava, ze to bude aspon sumerne. Ja som mesiac aj nieco po operacii a dnes som bola konecne na turistike a dalo sa to zvladnut. Aj ja som byvala casto unavena ale uz sa to da. Teraz je to ako kedy.
ruso
Tak ked ti ho chce uz fotit tak vyzera dobre, nie? Aspon podla neho asi.