Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ahojcek,tak zajtra budem 1krat vidiet ako to dopadlo,drzte mi palceky prosim.. bol to Dr.Siska..je zvlastny..moc toho nenahovori,niekedy vyzera byt chladny,ale co uz,..dufajme ze jeho rucicky su zlate,..liza8 a si spokojna s vysledkom?bolelo to velmi?
hoope
tiez dakujem za pozdravenie:)..ja si myslim, ze kovac nie je zly, ked sa to raz nepodarilo, snad druhykrat to bude lepsie..ak sa mi spravi hrbcek (teraz to mam este kazdy den ine, tak neviem), alebo ak budem mat nesymetricky nos, pojdem ku nemu znova:). Drzkam ti velmi palce, nech sa ti druhykrat nostek podari presne podla tvojich predstav.
hoope
Dakujem za pozdrav :) Ja myslim, ze on sa to bude snazit opravit zatvorenou metodou. A tiez by ma zaujimalo ako su spokojni ludia s reoperaciami u neho. Mne by mal len lavu chrupavku upravit aby nevycnievala.
ahojte kocky
Jana C
ty si bola uz na 3.operacii,tentoraz u Kovaca,ako si spokojna?Povedz prosim,ze velmi.Ja ma zatial len po 1. u Kovaca a vyzera to velmi zle,spicka je skareda a cely nostek uteka do jednej strany:(Bojim sa opravnej u toho isteho doktora,ked to tentokrat tak zle dopadlo.Co ty ?si spokojna s jeho pracou?a tusim ti opravoval len spicku..tak si spokojna ako ju vyformoval?Lebo aj moju bude este raz musiet,ale podla mna uz otvorenou metodou.dakujem a pozdravujem vas vsetky aj Sim aj Lizu a Oriesok.Som 3 mesiace po,kontrolu mam az koncom oktobra
Keituskaaaa
kýchať by si nemala.... Kto ťa operoval v Piešťanoch? Kamarátka tam tiež bola pred pár rokmi
keituska
nevolaj mu, ked pojdes na kontrolu povedz, ze ti sama vypadla, nemoze ti nic...vravim, ze my sme ju tam mali 2 dni a potom isla von a nosu to urcite neuskodilo akurat, ze si zacala konecne odpuchat, ked ti to mohlo ist pekne von a nie to tam mat zapchate :)...mne robil dr. cely nos..komplet:)
Nebol niekto na operácii nosa u dr Palenčara?
Mat tamponadu v nose tyzden je velmi dlho. Ja som dost trpela ked som ju tam mala len na 2 dni. Ved to strasne tlacilo.
liza ahojcek.. mne kazal prijst az za tyzden,zdalo sa mi to zvlastne ale tak.. no ale uz som to nemohla vydrzat.. z pravej to islo hladucko a z lavej trosicka krvi vyslo,lebo ma zastipalo ale inak dobre,ta tamponada bola cela mokra a zahlienena,uz mi aj v noce lietala...;(( teraz aspon mozem dychat.. drz mi palce nech mi nevynada;( mam mu zavolat ze som to urobila? a tebe co robili?mne zbrusoval hrbolcek na nose a zuzoval spicku v Piestanoch
liza ahojcek.. mne kazal prijst az za tyzden,zdalo sa mi to zvlastne ale tak.. no ale uz som to nemohla vydrzat.. z pravej to islo hladucko a z lavej trosicka krvi vyslo,lebo ma zastipalo ale inak dobre,ta tamponada bola cela mokra a zahlienena,uz mi aj v noce lietala...;(( teraz aspon mozem dychat.. drz mi palce nech mi nevynada;( mam mu zavolat ze som to urobila? a tebe co robili?mne zbrusoval hrbolcek na nose a zuzoval spicku v Piestanoch