Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Oriesok_

A nedavaj si sadru dolu nechaj ju ako ju maš, lebo by ti mohol gundžovat a nakoniec budeš akože ty navine, keby si s tým naozaj niečo mala.

Oriesok_

Keituskaaa
to že nos sada znamena, že klesne o par mm nižšie do pol roka. A aj celý odpucha a upravuje sa sam do pol roka. Tak ta strana sa ti ešte môže sama upraviť. Ja mam tiež nesymetie ale zaver dam tomu až po tom pol roku a keby niečo pojdem znova či sa nahneva alebo nie veď mi s tým budeme žiť nie chirurg.

Keituskaaaa

a prosim vas ta sadra je teraz velmi volna,v pondelok tam idem,co ak si ju na tie 2dni dam dolu?myslite ze to nejako ublizi?

Keituskaaaa

mojko,dakujem ti,kadze povzbudenie pomoze..on je velmi pekny z profilu,aj rovny.len spredu akoby ho tahalo do lavej strany,aj sa mi presunula sadra a je to vidiet tak som mu volala a v pondelok sa mi na to pozrie..dovtedy sa zblaznim;(( zatial som len 8dni po operacii tak nadej zomiera posledna...;(

liza8

keituska
neviem moja ako by som ta povzbudila, ale zlepsit sa to moze. Napr. aj ja som ho mala na zaciatku viac nesymetricky, aj nosne dierky ine a teraz sa to uz vyrovnalo. Ale zase bol uplne rovnucky, lebo bol aj dost napuchnuty, tak neviem ako to mas ty...ked uz tak skoro vidis, ze nie je rovnako zbruseny. Ale aj ruso, co tu pise, ho mal najskor taky strasne nesumerny...videla som jeho fotky od zaciatku az po dnes, a teraz co mi naposledy posielal po dvoch mesiacoch, tak sa mu to velmi pekne same upravilo:). Ruso fakt ho mas uz uplne super!!!:) Neboj, este nic nie je stratene, mne sa zdalo, ze sa mi ide robit hrbcek a ked som si tam dala lad, zmizlo to, bol to iba obycajny opuch:)..

Keituskaaaa

no a viete co mi povedal znamy..som si dala sama dolu sadru ze im to ukazem a on ze celmo v pohode ale ze trocha ako michael jackson...;(((preco ja...;((((tyzden po operacii a vyzera to velmi zle....diokonca ide trocha do lavej strany..akoby na lavej strane bolo toho viac..co mam robit;((doktor nic nepovedal..ze na uplny vysledok sa caka dlho....;((

Keituskaaaa

Tragedia.. zuzil mi ho na pravej strane trosicka viac ako na lavej.. vyzera to zvlastne a je to vidiet ;( este mam sadru do stvrtka.. prosim vas povedzte mi ze sa to upravi..co to znamena ked nos sada?? posim poradte;(

zuzanne

Ahojte,ja idem piateho na operaciu prepazky a tiež úpravy nosa. Chcela som sa opýtať, kedy ste sa so svojim lekarom bavili o podrobnostiach, lebo ten môj mi povedal, že o tom pokecame až v deň operacie.Takisto neviem ani cenu, ked som s nim volala, tak mi povedal, že to nie je dôležité, že dôležitejší je výsledok. Mam sto chuti to zrušiť.

Oriesok_

Hoope ahoj aj ja ďakujem za pozdrav :-) Aj mne uteka,ale kosť na nose do jednej strany :-(. Potom daj vedieť čo ti dr. povedal a kedy budeš mať opravu.

liza8

keituska
ja som zatial spokojna s vysledkom (mesiac po), ale vseliako puchne kazdy den...tak sa bojim toho hrbola, ale aj keby sa spravil, dam si to zbrusit a hotovo, neberiem to ako tragediu, neviem, asi nie som narocna alebo co:D...ale je pekny a chalan mi ho stale chvali, tak asi sa paci aj jemu a to je podstatne. Moja, mna to vobec nebolelo:)...najhorsie bolo dychanie ustami a unava, ktora mi dost dlho otravovala zivot, ale to zavisi asi aj od velkosti zakroku, ja som stratila dost vela krvi, tak preto ta neskutocna unava, nestihalo mi ju telo doplnit:)