Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Oriesok_

Našla som nejake len neviem či su to tie čo mysliš, je tam, že : Jednoducho ja, potom nejake z anglicka... Potom už fakt neviem ja som na pokeci vživote nebola tak sa tam moc neviem orientovať.

Oriesok_

Našla som nejake len neviem či su to tie čo mysliš, je tam, že : Jednoducho ja, potom nejake z anglicka... Potom už fakt neviem ja som na pokeci vživote nebola tak sa tam moc neviem orientovať.

Keituskaaaa

ak nemas svoj vlastny tak mi daj prosim email a ja ti poslem svoje heslo a mozes sa prihlasit pod mojim menom ak chces;)

Oriesok_

Keituskaaa mne to nejde, asi to neviem otvoriť alebo tam najsť. Keď dam to Keita17 ako prihlasovacie meno a heslo nosík, tak sa mi ukaže stranka azet že zle heslo alebo čo. Neviem to. Ako si ťa mam presne najsť? Dik

liza8

keituska
ano sadru si urcite nechaj:)...drzi ti nostek, po 8 dnoch ho este nemas zrasteny a tiez, aby si si do neho nebuchla a tak:). Vazne, ked ho mas teraz spredu krivy, tak sa to moze este napravit same, alebo aspon zlepsit, ked nie uplne upravit. Ale aj keby bolo treba to napravat, tak to uz nie je taky velky zakrok, co som pocula:)..