Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Keituskaaa važne. Ty by si mala odvahu isť za svojim chirurgom aj napriek tomu že povedal, že je dobrý ten nos a tebe by sa niečo nepačilo? Ja nemam odvahu. Na 100% by som ho tým urazila a nemam naladu aby mi robil opravu s nervami. A možno by to ani nedopadlo dobre. Proste to su take typy ludi, že musi to byť dobre a hotovo. Ale nie je.
Oriesok,to myslis vazne!?!a kolko uz odvtedy ubehlo?a to bol sukromnik??no ja nechapem..este neviem ako sa bude spravat ten moj ale mozno tak isto..mozno sa obe zideme u ineho chirurga..
12m12:
Ja som bola v BA. A nemam ani šancu mu povedať o prblemoch, lebo nemam už prísť na kontrolu ako tu chodia ostatní napr po troch mesiacoch, tak z toho vyplíva, že mu šlo iba o peniaze a viacej sa už nestara. O problemoch môžem povedať akurat tak inemu chirurgovi, lebo ten moj by sa určite nahneval, ak by som za ním prišla a by ho to obťažovalo. On povedal, že je dobrý a dovidenia.
AHOJTE.idem na konzultaciu k doktorovi Kovacovi do Banskej Bystrice.Tí co ste tam uz boli poradili by ste mi kde to najdem atd?dakujem
Mna operovali v Medicentre v Piestanoch,som zvedava,co mi zajtra povie.. chcem aby mi ho tak previazal,aby sa uz uzsi neurobil,lebo ma slak trafi ;(( nechcem byt kopia jacksona so zdvihnutou spickou.. je mi luto,ze to nevyslo,tato operacia je proste riziko;( a my sme do toho sli.. sme blazni.. ja som mala hrbolcek a ked si vsimnes taku gulicku na konci.. teraz je rovny.. a teba kto operoval?aspon je ochotny to opravit,alebo..?
No mne sa zdá byť pekný, maš ho užši ale ja na ňom nič zle nevidím. Veď uvidiš čo ti povie dr. Lenže každý dr povie, že je pekný, žiaden ti sam od seba nepovie toto vam ešte upravim ak chcete... Takže to je ta nevýhoda týchto operácii, ale určite existuje aj uprimný doktor. Teba kto operoval? Alebo kde? Ten tvoj pôvodný nos sa mi zdal dobrý aj som sa čudovala, či si pozeram spravne fotky lebo som na nom nič nevidela. Iba taky malý hrbolček. Ale my sami to vidíme či sa nam naš nos pačil alebo nie takže to bola tvoja vec :-)
Ja už nemam moc naladu posielať foto. Celý ho mam škaredý, Ide do strany, naboku mi ide kosť do ľava mam prepadnutu jednu stranu nad nosnou dierkou a spravil sa mi hrbolček nad špičkou a podla dr. je dobrý.
Oriesok,naozaj sa ti paci?a co povies,vyzera lepsie teraz alebo pred? ono ta spicka je teraz taka uzka,neviem si na to zvyknut,proste mi to aj opticky akoby predlzilo nos z boku,nejak sa bojim ze mi tak zostane,ale vrak ma klesnut este?o par milimetrov?mas aj ty nejake fotky?
Keitaaa mam to :-) a vyzera byť pekný, teda aspon na fotke, ani sa mi nezda že by ti šiel do strany.