Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
idem spinkat moje..drzme si palce teda..mozno aj tebe sa upravi este? mesiac je tiez malo ..mozme sa tu navzajom podporovat ak chces;) zatial papa,,sladke snicky ked sa tam dostanes..xxx
Na vrchu špičky tam som to mala gulatejšie a tvrdšie :-) Z bokov ani nie ale uvidim neskor zatial mam len vyše mesiaca po.
Bolo by super keby sa zuzila spicka z hora alebo ze spadne,ale kebyze sa mi zuzi z bokov budem naozaj ako Jackson...;(( paneboze daj nech sa to nestane..tebe sa kde zuzil najviac mojko?;(
Myslel tým, že keď ti odpuchne tak ho budeš mať užši, aj na kosti aj na špičke o tých 5%. A aj klesne asi o 2-3mm lebo tie špičky byvaju niekedy trošku dohora, tak to ešte klesne. Mne trošku odpuchla špička ale nie je to moc viditelne, to len ja vidim. Takže do pol roka sa to bude ešte meniť.
Oriesok..bola som a uz mi nechal len fixaciu takou bielou lepiacou paskou.tiez mam na lavej strane maly hrbolcek a stlacam si ho aj fixujem tym leukoplastom prelepujem,myslis ze to pomoze?on povedal ze sa hoji dobre ale koniec myusim posudit sa ma a ze je opuchnuty este 12dni po opke..tak ze mam cakat..a vysledny efekt je po pol roku a ze sa mi este o 5%zmensi cely..neviem co tym myslel,..tebe sa velmi zmensil??
Či včera si tušim spominala že pôjdeš k nemu :-)
Keituskaa ano povedal mi že je pekný aj keby som ho mala prilepený k lavemu uchu tak by bol pre neho pekný :-)ale tu stranu kde mi trči trošku kosť dolava si stlačam keď mam čas, tak mam pocit že sa mi to trošku upravilo. Hrbolček čo sa mi spravil nad špičkou po troch týždnoch teraz neriešim ten si dam niekde zbrusiť a aj tu priehlbinku vyplniť tam mi asi zobral viacej z tej jednej strany.
A ty si ako dopadla dnes u tvojho doktora? Videla si si už noštek? čo naň hovoríš? Alebo doktor?
Oriesok..ja som to myslela tak ze ci to myslis vazne,ze ako mohol povedat ze je dobry??to predsa musime posudit my??ja by som asi tiez nemala odvahu..asi by som pockala toho polroka a potom isla k inemu..;(
12m12
marian kovac, 2. poschodie:)
neviete ako sa vola doktor kovac menom?a na ktorom poschodi je v tej orl klinike?