Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

S1M

malamama
Ja sa velmi nelicim ;) Vacsinou pouzivam len maskaru.
ruso
Len spicku a po 3 mesiacoch od operacie. Je to jasne vidiet, ze to tak nema byt, tak to napravi, len este budem mat konzultaciu niekedy v novembri.

malamama

Keituskaaaa:
no ja mam tiez presne to iste:na lavej strane je vacsi a nad spickou na pravej strane hrbolcek.a som 5 tyz.po.
takze predpokladam ze dalsia uprava bude potrebna./uvidim v pondelok-idem na kontrolu/

S1M:bola si nalicena,ked si isla na kontrolu?

Liza8:ako sa ti dari?napis na mail.

Keituskaaaa

ja som 15den po opke a potom sa nafotim a uploadnem nove,zacina sa mi formovat a zacinam sa fakt bat.. akoby na lavej strane bol vacsi! a na spicke na lavej strane bol hrbolcek ;(( som nestastna ale stale dufam a cakam...

Katie 82

Keituskaaaa

ty si kolko dni po operacii? pozerala som si tvoje fotky po operacii na pokeci, a nos vyzera uplne v pohode. Nemas ziadne modriny ani nic take?

S1M

Oriesok
V lokalke a ak som dobre pochopila tak pojde von, nieco tam nareze a vlozi naspat, lebo sa mi ohla a teraz ta spicka na jednej strane vytrca.

Oriesok_

SIM ešte teba by som sa chcela opýtať teraz ťa bude operovať iba v lokalke? A nevieš ako ti to bude robiť? Či ti musi znova tu chrupavku na špičke vytiahnuť von a tak napraviť a znova vložiť, alebo iba vo vnutry upraví? Ale to asi nevieš však?

S1M

Ahojtee,
ja som mesiac aj pol po kompletke a tiez mam este tvrdu spicku a oprava ma caka tak november-december lebo sa mi ohla chrupavka v spicke. Ale vraj je to jednoducha oprava v lokalke, tak uz len cakam na konzultaciu a sup to opravit.

Oriesok_

Ja mam teraz pokazene sničky :-) ale netreba nato myslieť lebo by sme sa do opravy, keby bola treba zblaznili :-)