Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
malamama
Ja sa velmi nelicim ;) Vacsinou pouzivam len maskaru.
ruso
Len spicku a po 3 mesiacoch od operacie. Je to jasne vidiet, ze to tak nema byt, tak to napravi, len este budem mat konzultaciu niekedy v novembri.
S1M
A to ti bude operovat celý nos či len špičku?Po kolkych mesiacoch sa moze operovat?
Keituskaaaa:
no ja mam tiez presne to iste:na lavej strane je vacsi a nad spickou na pravej strane hrbolcek.a som 5 tyz.po.
takze predpokladam ze dalsia uprava bude potrebna./uvidim v pondelok-idem na kontrolu/
S1M:bola si nalicena,ked si isla na kontrolu?
Liza8:ako sa ti dari?napis na mail.
ja som 15den po opke a potom sa nafotim a uploadnem nove,zacina sa mi formovat a zacinam sa fakt bat.. akoby na lavej strane bol vacsi! a na spicke na lavej strane bol hrbolcek ;(( som nestastna ale stale dufam a cakam...
Keituskaaaa
ty si kolko dni po operacii? pozerala som si tvoje fotky po operacii na pokeci, a nos vyzera uplne v pohode. Nemas ziadne modriny ani nic take?
Oriesok
V lokalke a ak som dobre pochopila tak pojde von, nieco tam nareze a vlozi naspat, lebo sa mi ohla a teraz ta spicka na jednej strane vytrca.
SIM ešte teba by som sa chcela opýtať teraz ťa bude operovať iba v lokalke? A nevieš ako ti to bude robiť? Či ti musi znova tu chrupavku na špičke vytiahnuť von a tak napraviť a znova vložiť, alebo iba vo vnutry upraví? Ale to asi nevieš však?
Keituskaaa potom keď ti to uplne odlepí, tak by si nedala na tu tvoju stranku aj potom nejake foto? Dik
Ahojtee,
ja som mesiac aj pol po kompletke a tiez mam este tvrdu spicku a oprava ma caka tak november-december lebo sa mi ohla chrupavka v spicke. Ale vraj je to jednoducha oprava v lokalke, tak uz len cakam na konzultaciu a sup to opravit.
Ja mam teraz pokazene sničky :-) ale netreba nato myslieť lebo by sme sa do opravy, keby bola treba zblaznili :-)