Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

S1M

Juuuuuj ja mam ten nos stale koli tej chrupavke nakrivo, uz som to aj fotila a tak to riadne vyzera. Musela som mat prave ja taku smolu, ze sa to nevydarilo hned na 1.krat? :(

liza8

oriesok
no presne, chudatko:(...to by som nechcela, ze ziadna kontrola...ved ked sa to este len hoji a meni, ako moze vediet, co z toho vznikne??? Urcite sa nedaj len tak odbit:)...je to tvoj nostek a ma byt pekny:)..

Oriesok_

Ok ak to bude iba citiť a nie vidno tak to mi nevadi, mna teraz štve že je mi tam vidno jeden hrbček nad špičkou asi 3mmm vystupeny. Teraz keď mi nos odpuchol tak sa mi zvýraznil inak som ho za začiatku pri tom opuchnutom nose ani nevidela. Ach jaj vôbec nemam naladu sa ísť prosiť doktorovi ku ktoremu som už nemala prísť na kontrolu ako vam zavidim že vy mate prísť na kontroly a hneď mu povedať ak mate problém. stlačať to moc nechcem aby mi neklesla špička to nechcem.
SIM verím že sa to u teba podarí ta dalšia operácia potom sem prosim napíš ako to dopadlo ak budeš mať po tom.

liza8

oriesok

aj ja tam mam hrbceky:)..teda hore skor, ale nie je to velmi vidiet, no ja to citim:)..uvidim, co mi povie na kontrole, ale myslim si, ze asi to iste, co sim, lebo ked som videla jej nostek, tak ho ma taky, ako ja:)

S1M

Oriesok_
Aj ja mam take hrbolceky ;) Koli tej spicke, chrupavke, mi ten nos ide dokriva. Hadam mi to napravia a bude normalny.
ruso
Momentalne na ICQ nemam cas chodit..

Oriesok_

SIM, Liza8, Ruso... alebo iný aj vy mate na dotyk ten nos taký hrbolatý navrchu? Ako ja tam mam hrbolček asi 3mmm, to sa mi zvýraznilo teraz keď trochu odpuchol dufam že zmizne, ale na dotyk nad nim aj pod nim citim take hrbolčeky. Mate to aj vy?

S1M

ruso
Ja som s nosom momentalne maximalne spokojna, len ta chrupavka sa nepodarila, ale tak hadam to reoperacia opravi.
No neviem co mas ty, ale urcite by ti navrhol reoperaciu, keby to bolo zle. Pytal si sa ho na ten tvoj problem?

ruso

S1M
Ja neviem či moj nebol až tak dostatočne viditelny že nič nato nepovedal....Ale tak pri najbližšej konzultácii povem aj ja...inak nepomeníme foto?alebo aspon ty moje kukni ak ces napis mi icq 432276665

ruso

S1M
Ja neviem či moj nebol až tak dostatočne viditelny že nič nato nepovedal....Ale tak pri najbližšej konzultácii povem aj ja...inak nepomeníme foto?alebo aspon ty moje kukni ak ces napis mi icq 432276665