Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Oriesok
Ano, zatvorenym sposobom ;)To je to, ze mna na tej lavej strane skrela vnutorna dlaha a uz vtedy som mala pocit ze nieco nie je ok, ze je to tam inaksie ako na druhej strane.
Juuj o mesiac idem na kontrolu a urci mi termin reoperacie. To som teda zvedava.
Neviete mi nahodou poradit ako to je s piercingom v jazyku? Budem si ho musiet vyberat pri reoperacii? Vedi kov, ci to, ze tam je? Lebo dal by sa za plastovy vymenit a nechcem aby mi to zarastlo kedze to mam este len tyzden. ???
Oriesok_
Čauko tu som :)téda aspoň já...nevješ že či dr.pri reopke može operovať aj celý nos či iba niektoré menšie nedostatky?Myslíš že keď sa mi nepáči celý nos tak je povinný operovať všetko?Len či náhodou neviéš dik...Inak ako sa máš?Čo ťa trápi?
Halóóóó kde ste všetci??? :-)
SIM teba operovali prvý krát zatvoreným spôsobom? A aj teraz ťa bude zatvoreným spôsobom?
Keituskaaaa ako sa maš? Už maš dolu leukoplasty? Ako to vyzerá?
Tak to ste ma ukludnili už som si myslela, že sa mi to nezrastlo ako malo :-) len ma stale štve že mam jednu stranu nad nosnou dierkou priehlbinku a na druhej nie. Bojim sa že mi tam bude musieť niekto iny pridavať tkanivo z ucha. Niekde som čitala, že ak sa toto stane tak sa tam pridava z ucha. Vola sa to, že prepadnutie nosneho kridla. A je to jedno z rizik tejto operácie. Ale neviem prečo sa to stava či chirurg ubral viacej z chrupavky na jednej strane alebo to spôsobila jazva. No uvidim čo mi na to povie iný chirurg počkam ešte pol roka a uvidim lebo moj ma nechce ani vidieť. Iba pri probleme a ten som mala hned od začiatku a povedal, že dobre je to. No fajn tak sa mu nebudem prosiť.
oriesok
nevadi, ze to tam je:)...mne vadi iba, ze je spredu krivy:)...to mi asi bude chciet este opravovat:)...uvidim, co povie na kontrole...podla mna to mam ako sim, i ked som ju nazivo nevidela, ale podla toho, co pise a co som videla na fotkach sudim, ze hej:)...a jej povedal, ze to tak nema byt, takze asi ani u mna:D
Liza8 ja to mam zase spojene na pravej strane a tiež je to vidno ale iba v kupelni pod žiarovkou keď sa zahladim na dennom svetle by si to nemal nikto všimnuť. Mne chirurg povedal, že to tak ma každý kto ma robený nos. Čo už. Ja už budem mať za chvilu dva mesiace po operácii a dva stehy som si vytiahla tie boli už trochu povolene a ešte asi dva držia silno a bolia poriadne :-)
Ruso ak sa ti nos nepači maš pravo na bezplatnu reoperáciu, pretože si si zaplatil za taký aby sa ti pačil a ak taky nie je tak ti ho prerobia ako opravu.
oriesok
tiez to mam spojene na boku, takze vidim ten spoj:)...je na lavej strane a stehy stale mam:D...no zda sa mi, ze uz trochu povoluju, neviem, kedy si zmyslia vypadnut:)
Má pacient právo na reoperáciu ak sa mu nepáči vzhľad nosa?Alebo to dr. aj nemsí schváliť?
Oriesok_
Ja to mam tak isto spojene. Nie je to presne v strede ;)
Baby vy kde citite ten spoj kosti na vrchu nosa? Ako vam tie kosti spojil do takej striešky po odseknuti hrbola. Ja to citim spojené tak viacej naboku ani nie v strede nosa to asi preto aby to navrchu nebolo, vidno ale naboku je to take schovane. No neviem čo si mam o tom myslieť.
Liza8 už ti vypadli tie stehy?