Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Oriesok_:
Len tam si dal V. tie naj nosy-jeho očami.Ale ja som videla nosy, ktoré nie sú na tej stránke a ktoré tiež operoval a ani jeden z nich nie je pekný-mojimi očami:o)
.Videla som ich cca 10 iných, ktoré neboli na tej stránke.Lebo na verejné stránky si dá podľa mňa každý len to naj z naj!
Yami ani som tu nespomenula kto ma operoval :-) ani nechcem iba sa tu tak posťažujem a je mi lepšie :-)
Ale čo tu su všetky jeho nosy :-) niektore su pekne ale niektore sa mi tiež nepačia.
www.laurea.cz
Toto je jeden z nosov od Valky celkom pekný či nie?
www.laurea.cz
ahojte, mne operovali gibus, mala som taky meirny indiansky profil ..len pri koreni nosa mi na pravej satren sparvil taky hrbol...a to som uz vyse roka po opke...neviem co s tym bduem robit lebo azse to zopakovat neviem...
Ospravedlňujem sa, tú knihu napísal Mešťák!už v nich mám asi chaos.
Katie 82:
Ja som si pozerala nošteky na "omlazení", je tam viacero fotiek nosov, ktoré robil Války, ale mne sa teda nepáčili.Boli všetky ako cez kopirák, strašne rovné, ani mierne prehnutie,dlhé a ani tie špičky neboli zvlášť estetické.Ak chceš,môžem Ti poslať nejaké linky na fotky od báb, ktoré robil.Ja som si ho preklepávala, lebo bol jedným z tých, o ktorom som uvažovala.On napísal aj knihu o rhinoplastike.Ale tie fotky báb ma teda dosť odradili. Preto by som vlastne rada videla prácu Mudr. Kováča, ale k jeho noštekom sa nie a nie dopátrať, bohužiaľ!!!
A s vami tu, ktoré máte od neho urobené nošteky, ešte nie som zas až taká "kamarátka", že by ste mi chceli urobiť takú radosť.Ale chápem, je to pre vás dosť osobné a ja som tu úplne nová.
Oriesok_:
Teba prosím kto operoval?(nechce sa mi opäť prehľadávať v celej diskusii)
Oriesok_:
Teraz mám strašne škaredý hrot, veľmi ostrý a špicatý.
Yami čo maš teraz s nosom?