Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Yami

Oriesok_:

Len tam si dal V. tie naj nosy-jeho očami.Ale ja som videla nosy, ktoré nie sú na tej stránke a ktoré tiež operoval a ani jeden z nich nie je pekný-mojimi očami:o)
.Videla som ich cca 10 iných, ktoré neboli na tej stránke.Lebo na verejné stránky si dá podľa mňa každý len to naj z naj!

rockier

ahojte, mne operovali gibus, mala som taky meirny indiansky profil ..len pri koreni nosa mi na pravej satren sparvil taky hrbol...a to som uz vyse roka po opke...neviem co s tym bduem robit lebo azse to zopakovat neviem...

Yami

Katie 82:

Ja som si pozerala nošteky na "omlazení", je tam viacero fotiek nosov, ktoré robil Války, ale mne sa teda nepáčili.Boli všetky ako cez kopirák, strašne rovné, ani mierne prehnutie,dlhé a ani tie špičky neboli zvlášť estetické.Ak chceš,môžem Ti poslať nejaké linky na fotky od báb, ktoré robil.Ja som si ho preklepávala, lebo bol jedným z tých, o ktorom som uvažovala.On napísal aj knihu o rhinoplastike.Ale tie fotky báb ma teda dosť odradili. Preto by som vlastne rada videla prácu Mudr. Kováča, ale k jeho noštekom sa nie a nie dopátrať, bohužiaľ!!!
A s vami tu, ktoré máte od neho urobené nošteky, ešte nie som zas až taká "kamarátka", že by ste mi chceli urobiť takú radosť.Ale chápem, je to pre vás dosť osobné a ja som tu úplne nová.