Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

petula5

oriesok bola som dnes na kontrole, hrbolcek je nebadany , ale doky to chce aj tak opravit, takze sa tesim.

S1M tak tamponada bude :)

petula5

oriesok bola som dnes na kontrole, hrbolcek je nebadany , ale doky to chce aj tak opravit, takze sa tesim.

S1M tak tamponada bude :)

Oriesok_

OK Petula dakujem ak pošleš nech je to vidieť ako chce len som zvedava, či to mam asi ako ty ak ano tak s tým tiež pôjdem. Aj ja keď si prejdem prstom tak citim taky schodik a je to vidno hlavne zblízka. No štve ma to lebo som išla na tuto operáciu aby som mala pekný rovný nos ako hocikto od prírody.

petula5

S1M dakujem za info.. a tiez sa bude robit tamponada? ja by som radsej na tyzden niekde odcestovala na dovcu, len ked bude robit tamponadu, tak budem musiet ostat doma...
no nic, zajtra budem mudrejsia

petula5

Oriesok, skusim to zajtra odfotit, neviem, ci to bude na fotke vidiet. ja to vidim a aj citim ked prejdem prstom po tom. no skusim a zajtra poslem

robil mi zatvorenym spôsobom a aj oprava bude zatvorenym.

Oriesok_

Petula5 a ešte tebe robili prvy krat otvorenym alebo zatvorenym sposobom? A teraz ti to akým spôsobom bude opravovať?

Oriesok_

Petula5 že mi pošleš fotku prosim ako to u teba vyzera a porovnam či mam niečo podobne a či so to dam tiež upraviť, neviem či ma kvôli takej maličkosti nevysmeje.
amanda.v@azet.sk Dakujem

tina1112

ahojte, ja idem 10.11 do BB k doktorovi Kovacovi, budu mi robit hrbolcek na nose, nemam ho az taky velky ale chcem si to dat z estetickych pricin spravit,
ale zacinam mat strach, dohodla som sa ze ma nebude uspavat len lokane mi to opicha tak som zvedava

S1M

petula5
Mne vravel,ze sa budem z reoperacie zotavovat tyzden - budu len opuchy. Ide mi upravit lavu chrupavku v spicke lebo sa nejako ohla.