Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Yami

Oriesok_:

Palenčár mal veľmi zlú reklamu raz v jednom časopise, žalovali ho nejaké 2 pacientky.
Lebo ja som bola tiež u neho na konzultácii.A následne som po tom článku išla teda radšej inde.
A Maršál má na stránke pekné nosy.Ale nad tým tiež neuvažujem-k čomu mám tiež svoj dôvod.Ale nejde o odbornosť v tomto prípade.

margaretka_L

caute, ja som bola na operacii minuly rok, a nie som celkom spokojna.. zda sa mi ze som ho mala pred tym rovnejsi, sice vacsi... Bol z Vas niekto po roku na oprave?

papaja

yami

jasne poslem ti,daj mail len asi tak zajtra lebo neviem,kde som dala kabel :)

no vykopli ma pretoze jedna ceska mi napisala do sukr.posty,ze som slovenka tak nech tahnem do prdele a na svk stranky a podobne kydy,z nicoho nic,tak som pisala tomu blbobi Vodickovi,ze co to ma znamenat,ze ak tam chce len cechov nech to rovno vyhlasi no a bolo :))

Yami

Papaja:
To som ani nevedela, že tak to tam chodí.A kvôli čomu môžu zablokovať prístup? Prezraď, aké neprístojnosti si tam vyvádzala? Mňa nič neprekvapí, mala som 3 zo správania na gympli:o)
Teba operoval Kováč? Veľmi rada by som videla od neho noštek.Nepošleš mi ho na mail? Veľmi by mi to pomohlo pri rozhodovaní sa.(ak nie, tak ber tento môj návrh a prosbu ako bezpredmetnú)

Oriesok_

Uvažujem nad Maršalom, alebo Palenčarom. Palenčar robi aj take zložite razstepy pery a vtedy je aj nos niekedy zdeformovaný u malych deti... tak musi byť aj dobry odbornik ak ide o problem s nosom.

Yami

Ten môj je odborník na niečo iné, nie na nošteky, čo som sa dočítala až neskôr-keď už bola operácia od neho na mne spáchaná:o).
Takže k nemu už nejdem.A fakt mám strašne veľkú dilemu, kam teda ísť.Za kým.Ty chceš kam ísť, Oriesok? Resp. nad kým uvažuješ?