Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Malamama
Ďakujem za odpoveď. Ja si chcem dať u neho urobiť len hrot, ale trochu ma znepokojuje, že sa od neho nedajú nájsť nikde žiadne fotky jeho "prác".A v poslednom čase čítam na neho dosť kritík.Ja tam mám ísť zatiaľ len na konzultáciu, ale keďže je to dosť ďaleko od nás, tak chcem vedieť, či sa to vôbec oplatí.Bližšie je od nás napr. do Brna.Ale zrejme žiadny chirurg nie je zárukou uspokojivého výsledku. Ja mám ísť už na reoperáciu, pretože tá predchádzajúca operácia nedopadla dobre.Ale odvahu na ďalšiu zberám už 6 rokov a tak chcem tentokrát vybrať chirurga čo najprecíznejšie.
Hoope:
ako si dopadla u Kováča? Povedala si mu o svojej nespokojnosti a ideš do toho k nemu opäť alebo si sa rozhodla pre iného chirurga?
Pá
Chodí sem ešte Hoope???
chcem sa opytat, zvazujem OP u doc. Války z brna, nemate s nim niekto skusenosti?
Yami:ked si precitas starsie prispevky,tak skoro kazdy chce opravu.,lepsie to asi vystihuje slovo -doladenie.
k mojmu nosu od Dr.Kovaca:
ked to poravnam co bolo pred a teraz je to super,ale treba to aj tak k mojej 100% spokojnosti este trosku upravit.
nosiky robi prirodzene.-aspon co som videla.
Ahojte!Zvažujem operáciu nosa u doktora Kováča.Ale nenašla som na nete žiadny jeho noštek a tak si neviem predstaviť, aké cca nosy "vytvára".Preto sa chcem spýtať tých, ktoré u neho boli, ako sú spokojné/nespokojné a či sú tie nošteky skôr esteticky robené--aby napr. mierne omladzovali tvár--pršáky, alebo úplne prirodzené. Je doktor aj estét?
Tiež by som chcela poprosiť niekoho, kto u neho bol a má urobený nosík, či by mi neposlal fotku. Ja tiež môžem poslať tú svoju--súčasného stavu nosa.Ďakujem veľmi krásne...a prepáčte, že som išla rovno na vec, aj keď som tu nová.
Katie 82 bola som na preväze po týždni a potom po ďalšom týždni keď mi to dal všetko dolu z nosa a to je všetko viac nemam prísť a tak rada by som mu povedala alebo sa opýtala tiež ako vy hocičo na kontrole ak mate problem :-(
Petula5 aj ja som ti poslala mail pozri sa prosim :-)
petula5
Juuj tamponaada :( Myslis si, ze da aj mne ak mi bude opravovat spicku? Ked tak nejaku len na vysmrkanie vraj dava, nie tu gaazovuu.. No popytam sa o 2 tyzdne ak mi tu nikto neporadi ako to bude.
ahoj oriesok,
poslala som ti fotku na mail. :)
ja som chodila zo zaciatku na kontrolu 2x tyzdenne na prelepy, potom 2x do mesiaca, potom po 3 mesiacoch, po 1/2 roku a teraz som bola po roku.
Ved to, ze ked sa ide na konzultacie, treba sa zaujimat aj o starostlivost po operacii.
ja som si za ten rok dala este urobit prsia u ineho doktora a tiez som velmi spokojna.
oriesok
mozem sa ta opytat kolko si mala po OP kontrol?
Petula5 aj tak by som chcela vidieť ako to maš pošleš prosíííím to foto? A bude ti robiť iba ten hrbolček? Ty si tam chodila normalne na kontroly a teraz si mala prisť ako to vyzera po roku? Tak tomu hovorím starostlivosť, Ja nemam prísť vôbec a navyše mi povedal dr že je rovný a dobrý a pritom tam mam hrbolček a a zatial z každej strany inakši :-(