Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Yami

Valka je dobrý len pre toho, komu práve ten jeho jeden nosík, ktorý hádže na všetky, sadne.Ale to je samozrejme len môj názor.Fakt sa pozri na fotky báb na omlazení, mne sa zdali hrozné.

Oriesok_

To by si musela čitať do konca roka jak je tu toho veľa :-). A ty prečo nejdeš k tomu istemu? Naveriš mu? Ja sa môjho už bojím :-)

Yami

Oriesok_:

Ja som bola predtým tiež v Blave.Ale neprečítala som si diskusiu až tak dokonale, aby som Ti mohla prezradiť, či tu vôbec meno lekára, ktorý lámal mňa, padlo.

Oriesok_

Termin nemam lebo som len dva mes. po a ani neviem či vôbec pôjdem k tomu istemu, lebo jeho to už asi NEZAUJÍMA nechce ma už ani vidieť.
Ty si bola predtým tiež v BA? Ja som bola v BA.

Yami

Rockier:

akože sa Ti urobil hrbol pri koreni nosa? Myslíš na hrote? Ak áno, ja mám také hrbolčeky dva, to sú chrupavky.A tie bývajú veľmi neposlušné.Ale závisí od Teba, či si na to zvykneš a necháš to tak, alebo to budeš chcieť dotiahnuť do skoro dokonalosti.Ak tá druhá verzia, tak jedine reopka.Lebo keď už máš rok po opke, tak sa ten hrot sám neopraví.

Yami

Oriesok_:
Aha.Tak to teda fakt neviem, kto to mohol byť.Guba? :oD ( nemusíš odpovedať samozrejme, chápem, že keď ťa bude zas operovať, nechceš mu robiť pre istotu zlú reklamu)

Ja mám tiež nos z každej strany úplne iný,ale to zas ani až tak neriešim.Lebo aj predtým bola jedna strana oveľa vyššia ako druhá a aj krídla nosa boli iné aj na mojom pôvodnom nošteku.
A už máš aj termín na reopku?

Oriesok_

Ano planujem si dať zbrusiť maly hrbolček na chrbte nosa ak nezmizne samozrejme a ešte mam nos z každej strany inakši jednu stranu mam prepadnutu nad nosnou dierkou.
a jeho meno tu už bolo spomenute a sa čudujem že len v dobrom no možno pri mne nemal svoj deň :-)

Oriesok_

Aj ja si myslim, to by bolo keby si tam dal niekto nepodarený nos napr cely do strny alebo hrbolaty na vrchu :-)

Yami

Oriesok_:
A Ty plánuješ ešte niečo robiť so svojím noštekom?
Ináč je to tu nejaké mŕtve, resp.nik okrem mňa a Teba sem skoro neprispieva.A nadával tu niekto aspoň na toho operatéra, ktorý robil Tvoj noštek? Alebo jeho meno tu ani nepadlo?:oP. Viem, som veľmi zvedavá.Prepáč.