Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Yami ten starši nafučany bol taky tučnejši? :-) Nebol to Fedeleš? Alebo chudši prešedivelý pan?
Tých troch nepoznám, ale od Maršala neodrádzam, ale prečo najdem ja osobne tam by som Ti povedala asi iba v súkromí.Ak o to budeš mať záujem.
Papaja:
A to sa potom podľa čoho zistí, že si to zas Ty-na omlazení, keby si si vytvorila novú identitu?
Yami to je škoda s tým Palenčarom lebo som niekde čitala na nete kde písal, že robi nosy prirodzene aby nebolo vidieť, že je robený. A Maršala poznaš hovoriš? Tiež si bola u neho na nejakej konzultacii? Bože tak ku komu potom ísť? Skoro na každeho je niečo zle. A Žiaka, Križka, alebo Chovana nepoznaš? Teda nepočula si o nich? O niektorých som vobec nikdy nikde ešte nečitala.
yami
poslala som to
Margaretka_L:
dokelu, ďalšia nespokojná z BB? U Kováča???
Pošleš aj Ty svoj nosík? V čom je problém? Celkovo alebo v špičke?
Ja som bola na konzultácii u týchto:
Košťál, potom taký starší z Ružinova-už neviem ako sa volal, ale bol hodne namyslený a nafučaný, ďalej Palenčár,Dráč,Šiška,Fábry,Guba...(nie sú po poradí ako som konzultovala:o)
yami
vsak??sakra ale rada som si tam citala o kozmetika,no neva,budem musiet najst inu stranku
fotky poslem urcite :)
oriesok
v Banskej Bystrici.. tam mi to poradili.. kamoske robili v Ba v ruzinove ale ta nie je vôbec spokojna..
Papaja:
Prepánajána..to už čo je na tom omlazení?Dobrý deees!
Ďakujem veľmi krásne za prísľub fotečky, ak budeš chcieť, tak na výmenu pošlem aj ja Tebe.:o)
môj mail je:
michelle.zv11@gmail.com