Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

petula5

ano ano, presne tak ako pises. mam to iste.
mne sa to vyrysovalo, ked nos odpuchol a ja som tlacilaaa a lepilaaa, ale nic nepomohlo.
treba to vystrihnut.
doky povedal, ze to bude len minutka...tak ale narezat ten nos musi aby sa tam dostal...aj umrtvit..
juj som myslela, ze uz to nezazijem, ale asi sa na to predsalen dam.
je to taky detail, ale treba to urobit..dufam, ze aspon ta rekonvalescencia bude rychla...

Oriesok_

Vlastne mam to tesne pod tou kosťou na chrupavke asi 2-3mm vystupene aj ty? Vyzera to akoby mi ju menej zbrusil ako kosť, no veď uvidim neskôr :-)

Oriesok_

Petula5 a koľko cm maš ten hrbolček od špičky?Ja ho mam akurat tam kde sa konči kosť a začina chrupavka tak tam v strede nosa presne. Ale keď to nachvilu stlačim tak to zmizne a za chvilu je tam znova. Ale mam iba dva mesiace po tak snaď si to tými tlkakovymi masažami vstrebem, aj keď mi dr tlakove masaže nespomenul, niektorý doktori to zase odporučsju. Tak uvidim neskôr.

petula5

ahojte
som presne rok po opke, v pondelok si idem dohodnut termin doopravenia...uz len malinky zakrok..
prvy krat mi robili kompletku, to viem aka bola rekonvalescencia..
ale prosim ako to prebieha len po uprave makkej casti nosa?????

tiez to tak napuchne???? a co modriny?? kolko to trva, kym sa moze ist nepozorovane medzi ludi??? dakujeeeeeeem

ruso

All
Ak pojdem na dalsiu kontrolu ktoru mam cca o 2 tyzdne ktora je v poradi 2 po opke a poviem mu ze niesom spokojny kedy bi sa asi cca mohlo reoperovat?opka bola na konci jula

Karin xxx

Ahojte všetci :-) je tu niekto kto bol na operácii u dr. Hajeka? Chcela by som isť k nemu na operáciu no nie som si istá, preto ak mate niekto skusenosť, dajte prosím vedieť. Ďakujem

Oriesok_

Mne sa tiež chcel znova pokriviť do strany späť ako som mala pred operáciou, ale nedovolim mu to :-) Ja si ho taham do druhej strany naspäť a mam pocit, že si to takto pomaly upravim sama. Chvilku ho tlačim do tej druhej strany a potom tak ostane ale rano je znova trochu krivo tak ho znova napravim :-)
Ale dve menšie upravy budem aj tak chcieť.
Škoda že som neišla k niekomu komu sa chodi na kontrolu aspoň som mu to mohla všetko vklude povedať čo ma ešte trapi ale takto? Možem isť akurat tak na lampareň :-) alebo k niekomu inemu.