Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
sim
ahoj, este toto: tu spicku mas z jednej strany poklesnutu?:)...lebo aj ja to mam tak, ze ked kuknem do zrkadla, ta jedna strana akoby smerovala viac dole (ta blba lava, kde mam aj to preliacene) a prava je stale pekna:)...tiez to mas tak? inak on ti povedal, ze vlastne ked ti napravi tu ohnutu chrupavku, zdvihne sa ti aj ta jedna strana spicky?...chcem kovacovi povedat, aby mi ho spredu este vyrovnal a kedze vychadzam z toho, ze to mam take iste ako ty:D...dufam, ze mi bude robit to co tebe:D...len kontrolu mam az 23.11.(dal mi ju strasne neskoro), tak som zvedava, co mi povie. Chcem proste, aby tym vyrovnanim nadvihol aj tu spicku..myslis, ze to tak pojde?:D...viem, blba otazka, ale snad ti nieco k tomu povedal na kontrole, ty ju mas tiez poklesnutu tusim:)
Ruso
a povedal ti ako ti bude napravovať tu prepadnutu stranu? Bude ti tam niečo vkladať z inej chrupavky alebo ti to len tak upravi?
ruso
Doktor si ppriznal, ze to nemas take ako to ma byt?
Katie82
Ja nemam vela foto porobene lebo to este nevyzera moc dobre, nerada na to upozornujem. Neviem..
S1m
Ja som bol pri nom dneska...povedal ze sa to moze operovat po pol roku tak som objednany na januar......
S1M,
dakujem. No este som stale na vazkach, ci vobec ist do toho. Je vela nespokojnych s OP. Nemohla by si mi poslat foto, ako to vyzera teraz po opke s nejakym pokecom co sa ti vlastne nepaci? teda ak by ti to nevadilo.. moj mail: kati_m_82@hotmail.com
Katie82
Niekto tu chvalil MUDr. Marsala, myslim, ze je z Trnavy. Ma aj stranku www.marsal.sk
S1M Yami,
ahojte,
no ja som si to omlazeni pozerala, a tie nosy sa mi celkom pacili, v podste mi vsetko pripada lepsie ako ten terajsi, a chcela by som v konecnom dosledku urcite rovny nos. A lekara by som si chcela vybrat co najlepsie. Len Kovac, je daleko kedze som z BA.
Kto ste boli na OP v BA nemate nejake fotky, pls?
Yami
Kovac robi (ako tu uz bolo spomenute) priridzene nosy, tak aby to nebolo velmi naoko, ze je nejaka zmena. Cize ked som mala nos sirsi ale krivy a havrani tak sirka mi ostala a narovnal ho a vyzdvihol spicku. Hornu kost lamal a je v pohode bez hrbola, len ta chrupavka v spicke nevydala. Hadam to bez problemov napravi. Vravel ze uz po 3 mesiacoch sa to v pohode moze opravit.