Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

ruso

Zajtra mám ist na kontrolu dr. mi ma robit foto...musim mu povedat ze sa mi to nepaci...no podla mna sa toto len lokalkou nebude dat opravit zas to bude musiet cele operovat si myslim...n

Yami

S1M:

A kedy Ta operoval? Tiež máš teda problém s chrupavkami? Ja to mám tak, že z poloprofilu mi netvorí hrot nosa stred nosa, ale vlastne chrupavky--bud lava alebo prava, podla toho, z ktorého uhla otáčam hlavu-takže by som potrebovala tie chrupavky upraviť-zbrúsiť.

Vlcik:
aha..čiže tiež by si potrebovala odborníka na hrot nošteka, ktorý by ho krásne vymodeloval. tak máme čo robiť, aby sme našli toho pravého...Nad kým uvažuješ?

Oriesok_

www.plasticka-chirurgia.tv
Tu je dobrý článok o operácii nosa a problémoch po operácii. Možno ste si to už čítali tak potom si to nevšímajte :-)

S1M

Viete mi povedat ci aj pri lokalnej reoperacii treba vysadzovat antikoncepciu? Ak mi to bude opravovat len v lokalnom umrtveni?

vlcik

Oriesok:
este dakujem za odpoved:)

Yami:
noo, ja mam skor opacny problem-spicka je po operacii prilis nizko a prilis zavalita, ako z tej rozpravky Kremienok a Chocholusik, nevem ci si pamatate:)Mne totiz nos nelamali, ale zbrusili a zuzili, a cele sa to zosmyklo nadol.Neoperoval ma Valka.

No zo spodu to vyzera fajn, tak nosim hlavu zaklonenu dozadu a obavam sa,ze za ten rok sa mi skratia svaly na krku:)

Pekny dnik.

S1M

Yami
Ako citam tak mas asi podobny problem ako ja. Tiez mam ist na reoperaciu. Ku Kovacovi. 1x ma operoval tiez on. Predoperacnu konzultaciu mam v novembri.

Yami

Oriesok_ a Papaja:

Fotky Vám pošlem, tak ako som sľúbila, len teraz nie som doma a vysielam z cudzieho pc. Zatiaľ pá

Yami

vlcik:
Ja viem, ze operovali jednu babu 6 mesiacov po plastike nosa, pretoze jej chirurg jej ho urobil strasný. Fiona k obrazu Shrekovmu mala oproti nej paradny noštek. A tak urobili výnimku. Ak je Tvoj nos naozaj uplne desny a smiesny a spôsobuje Ti veľmi silný handicap, tak Ti ho opravia aj skôr. Ty máš možno s hrotom taký istý problém ako ja. Operoval Ťa Válka alebo niekto iný?

Yami

S1M:
Dakujem za radu, ale ja som uz raz operovana bola a teraz chcem ist kvoli spicke nosa na opravu. Neriesim tu nejaku malu malichernost, moj nostek je aj nesumerny, aj jedna nosna dierka je vacsia ako ta druha, aj jedna strana je vyssia ako druha-ale to ja neriesim a som zmierena s tym, ze dokonaly nebude-vadi mi len ten hrot-lebo ten je proste do oci HODNE bijuci. Nepotrebujem mat dokonaly noštek, chcem len aby hrot vyzeral aspon trosku dostojne a nebol až taký vysoký a špicatý. To je vsetko.