Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

ilona77

malamama:
Áno, oba razy som bola u neho. Prvý raz na kompletnej rhinoplastike, druhý raz na zbrusovaní vzniknutého hrbolčeka, čo bola osudová chyba, lebo sa mi to ani po pol roku! nezahojilo:(. Vytvoril sa mi hrbol väčší a stále mi to opúcha. Niekedy je to viditeľné menej, inokedy riadne. Na dotyk to bolí. Preto s tým musí niečo spraviť.

Oriesok_

Liza8
tebe nos prvy krat nevyrovnaval? Alebo ti ho nevyrovnal uplne, alebo ti ho vyrovnal a začal sa ti vracať späť?

ilona77

Baby, ktorym operovali nos otvorenou metodou: boli tie jazvy velmi viditelne? Myslite, ze mozem ist do prace 14 dni po operacii a nebude to vidno? A po akej dobe zmizli uplne? Pisala som Kovacovi, ze chcem ist k nemu v decembri na reoperaciu (3.-krat), aby mi zmensil dierky, nosove kridla, znizil a skratil cely nos s tym, ze si to, samozrejme, zaplatim. Dnes mi odpisal, ze mam prist co najskor na konzultaciu a dohodneme termin. Takze, hoci si opät zaplatim 700 eur (plus naklady na cestu, mam to daleko), dufam, ze to uz bude stat za to. Len sa bojim tych jaziev...

S1M

Katie82
Vacsinou je to tak ze ked na ne upozornis, vsimnu si to, inak nie. Niekedy si to vsimnu sami ale chlapi to obvykle nie su :D ti su menej vsimavi, ale najdu sa aj taki.
liza8
Ano aj ja to chcem tak. On dava tu spicku vyssie lebo ako nos odpucha ona este pada. Doktor to vie, lebo tie nosy robia podla daneho zenskeho profilu. Chlapi mavaju spicku nizsie a zeny kusok nadvihnutejsiu, ale nie zas ako prasiatko :D

Yami

Katie 82:

Myslím, že tie chyby si vidíme predovšetkým my same, rozhodne preoperované nosy nie sú už také do oka bijúce ako tie prvé, ktoré bývajú vačšinou príliš dlhé alebo krivé alebo hrboľaté...aj keď sú teda prípady, že opka môže dopadnúť aj fakt desne.Preto si tu vymieňame skúsenosti aj o lekároch a píšeme, kto je s kým spokojný.Lebo nosy na stránkach sú tie naj z naj-a je dobré spýtať sa priamo tých, ktoré boli u daného lekára...poprípade vidieť jeho prácu.
V poslednom čase tu chvália Maršála.Ale je tu niekto, komu robil noštek? Resp. videli ste niektorá z Vás jeho prácu naživo?

Katie 82

S1M,

v pohode, chapem. Tak sa aspon opytam, ked ta opka nedopadne podla tvojich predstav, tak... je ten nos taky, ze ostatni si nevsimnu, ze to nie je dobre, alebo je to hned na prvy pohlad vidiet z pohladu inych ludi, ze nieco nieje ako ma byt?? a vseobecne to ako hodnotis, momentalne, je to lepsie ako to bolo, ci nie?
Dik

liza8

sim
ano ano, viem, ze obidve naraz, len nechcem, aby bol az moc dohora ten nos:D...ako uz od zaciatku pisem, chcem ho len tak pekne dohora:D..neviem, ako to mam vysvetlit, proste, aby mi to zdvihol, ale tak akurat, aby to bolo vyssie ako to je teraz a spredu rovno:)...aj ty to tak chces, vsak?:)...co ti vlastne presne povedal?:)...ze ti aj tu spicku tym nadvihne? ci ako?...namiesto toho, aby ta chrupavka isla hore, tak sa ohla a tym padom spadla aj spicka, ci ako tomu mam rozumiet?:)

S1M

liza8
Mam to iste a neboj, opravi ti vsetko naraz ;) Neopravi len jedno a druhe necha, to urcite nie, ved to musi aj on vidiet ako to ma byt.

liza8

ruso

a ty ako moj?...ved si to mal podla mna coraz lepsie, ty trdlo...co ti vlastne povedal na kontrole? bude ti este vyrovnavat tu chrupavku? alebo ako?:)..januar ja strasne skoro:D...to uz zachvilu