Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ja som bola operovana v Brne. Moj chirurg sa tvaril, ze nevidi ziadny problem, ked som mu ho ukazala povedal ze tak o 1 mm najviac by to ubral.No ja tam vidim aspon 5 mm co treba dat prec.
Vlčik skor ako po roku sa neodporuča lebo sa musia zahojiť a "vyzreť" jazvy lebo stale do živeho zasahovať po kratkom čase to nie je sranda. Ale vinimočne sa da aj skor, no nemalo by sa. Ty si bola tiež v BA operovaná? A tvoj chirurg ti to nechce opraviť?
Ahojte,
som pol roka po operacii. Vrch nosa mi obrusili, no spicka je strasna. Moj lekar sa tvari, ze nevie o com hovorim a ked som mu ukazala aktualne fotky, spytal sa, ci je to pred operaciou...
Baby, prosim vas, poculi ste uz aj o tom, ze robili reoperaciu skor ako po roku?
Ja uz som celkom zufala. Kludne by som brala aj umelo posobiacu spicku, len nech je kratka.
papa
Yami
Ak nemas nejaky hrozostrasny nos ktory je krivy a hrbolaty tak sa radsej nedavaj operovat.
yami
jasne,posli aj ty :)
mne robil spicku,na tej prvej foto vidno ako vycnievala
ten leukoplast to bolo tak tyzden po opke a este sa musel nosit
na omlazeni sa da zaregistrovat ale z ineho pc,na tomto ma stopli,no neva,ich strata :D
Mo veď preto, že naš chirurg vie čo a ako robil tak preto by mohol byť aj ochotny o menšiu opravu ale niektorý nie su ochotný :-( asi sa hambia pred kolegami, že tam pride znova niekto kto už tam bol u neho s tým istým problemom, neviem čo si o tom myslieť. Ale škoda reči idem spať. Dobru noc :-)
Oriesok_:
Mne sa to stále nedá dostať na Euroclinic, ale asi viem aké nošteky myslíš.
A tie druhé-škaredé som videla.
Ináč každá REopka je oveľa náročnejšia pre chirurga ako prvá operácia. Preto REOPKA chce už skutočného odborníka. A preto som tak uvažovala práve nad Kováčom, lebo on pozná nošteky zvnútra.Aj keď zas ten, čo tam lámal a šil zas pozná dokonale náš nos a vie,do čoho ide.
Yami neviem nme to ide normalne otvoriť, čo hovoríš na tie prve? Mne sa moc nepačia ale tie na euroclinic su uplne prirodzene. Ved asi vieš o ake ide. Aj ja som ti poslala ešte mail :-)
Oriesok_:
Neviem prečo, ale na stránku Euroclinic sa mi nedá teraz dostať bohužiaľ:o(
tu su tie pekne ten prvy by som chcela :-)
www.euroclinic.sk