Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

vlcik

Ja som bola operovana v Brne. Moj chirurg sa tvaril, ze nevidi ziadny problem, ked som mu ho ukazala povedal ze tak o 1 mm najviac by to ubral.No ja tam vidim aspon 5 mm co treba dat prec.

Oriesok_

Vlčik skor ako po roku sa neodporuča lebo sa musia zahojiť a "vyzreť" jazvy lebo stale do živeho zasahovať po kratkom čase to nie je sranda. Ale vinimočne sa da aj skor, no nemalo by sa. Ty si bola tiež v BA operovaná? A tvoj chirurg ti to nechce opraviť?

vlcik

Ahojte,

som pol roka po operacii. Vrch nosa mi obrusili, no spicka je strasna. Moj lekar sa tvari, ze nevie o com hovorim a ked som mu ukazala aktualne fotky, spytal sa, ci je to pred operaciou...

Baby, prosim vas, poculi ste uz aj o tom, ze robili reoperaciu skor ako po roku?

Ja uz som celkom zufala. Kludne by som brala aj umelo posobiacu spicku, len nech je kratka.

papa

papaja

yami

jasne,posli aj ty :)
mne robil spicku,na tej prvej foto vidno ako vycnievala

ten leukoplast to bolo tak tyzden po opke a este sa musel nosit

na omlazeni sa da zaregistrovat ale z ineho pc,na tomto ma stopli,no neva,ich strata :D

Oriesok_

Mo veď preto, že naš chirurg vie čo a ako robil tak preto by mohol byť aj ochotny o menšiu opravu ale niektorý nie su ochotný :-( asi sa hambia pred kolegami, že tam pride znova niekto kto už tam bol u neho s tým istým problemom, neviem čo si o tom myslieť. Ale škoda reči idem spať. Dobru noc :-)

Yami

Oriesok_:
Mne sa to stále nedá dostať na Euroclinic, ale asi viem aké nošteky myslíš.
A tie druhé-škaredé som videla.
Ináč každá REopka je oveľa náročnejšia pre chirurga ako prvá operácia. Preto REOPKA chce už skutočného odborníka. A preto som tak uvažovala práve nad Kováčom, lebo on pozná nošteky zvnútra.Aj keď zas ten, čo tam lámal a šil zas pozná dokonale náš nos a vie,do čoho ide.

Oriesok_

Yami neviem nme to ide normalne otvoriť, čo hovoríš na tie prve? Mne sa moc nepačia ale tie na euroclinic su uplne prirodzene. Ved asi vieš o ake ide. Aj ja som ti poslala ešte mail :-)