Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
janchili
Tak potom preco ti co sme tu od Kovaca mame podobny nedostatok co sa sta lpri operacii? Kamen urazu - spicka. To nie je mozne ze viaceri a podobna chybicka.
oprava textu: dala som na rady jedneho dievcata...
Ahojte, ja som dala jedneho dievcata myslim ze aj na tomto fore a sla som na operaciu..moj nos ma trapil uz od 17.roku..teraz mam 28...nevedela som sa rozhodnut..teraz som mesiac po operacii a nelutujem... aj ked to este nie je uplne tak ako som si predstavovala..ale zatim este dufam, ze sa to este upravi..dufam..som len mesiac po opke..mala som krivy nos z profilu aj spredu.. teraz je zboku upne super, a spredu ale sa mi zda taky sirsi..ale to moze byt este opuch..snad.. ;-) ale aj tak lepsie ako ten krivan co som mala predtym... Dolezite je, vybrat si vyborneho lekara. Ja odporucam Dr.KOvača z BB. Nielen ludia na nete,a le aj vieceri lekari mi potvrdili že on je špička na nosy nielen v SR ale aj v Europe.
PS: ti co uz mate po opke, myslite ze sa mi ten nos este upravi, zjemni sa? ako dlho trva kym nos nadobudne konecny vyzor...resp.ako dlho sa lieci a meni...
Dakujem
Liza8 dakujem za odpoveď :-)
Ilona77 ešte sa chcem teba opýtať, ten hrbolček čo sa ti spravil po prvej operácii si mala na kosti? Alebo pod kosťou na tej chrupavke? A keď ti ho zbrusil, tak sa ti spravil po čase na tom istom mieste ešte väčši? Alebo ako? Dik
ahojte, chcem sa vas opytat bol tu niekto na reoperacii len zdvihnut spicku? to mi bude musiet zas otvarat nos? nedalo by sa to len nejak zvnutra prisit dohora? :D neviem to i nak vysvetlit
Yami,
ty si u koho bola na OP?
liza8
To musi opravit celu chrupavku na lavej strane v spicke, podla mna to spravi podla tej dobrej pravej strany :)
oriesok
ja som ho mala z profilu hrozny, preto som sla aj na opku:D...teraz je mensi, z profilu uplne rovny ako podla pravitka wuaw! :D...ale spredu ho mam krivo, co pred opkou nebol, ide do strany, a trochu by asi potreboval aj nadvihnut, jedna strana je tusim viac dole ako druha, ale samozrejme ovela lepsie, ako to bolo povodne, len to potrebuje este doladit:)
sim
takze ti ju bude este dvihat?:)...povedal ti to?