Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Oriesok_
Poslal som ti rpcku....
Ahojte, uz coskoro mam termin u Dr. Kováca na op. nosa, mohol by mi niekto poradit ako ste to riesili s ubytovanim, kedze ja som z východu, dakujem. Chcela by som sa ubytovat na 3 dni niekde blizko nemocnice, dr. mi hovoril, ze tam jednu noc mozem byt.
lenka.rychnavska@post.sk
Mohli by ste mi poslat fotku po operácii prosim.
Pekny den vam prajem.
Oriesok_
Poslal som ti rpcku....
S1M
Povedal že mám pekný nos..Ale že ked chcem tak že až po pol roku že sa tam pridá chrupavka
ruso
A povedal ti preco sa ti to tak spravilo? Ci nic k tomu blizsie.. ?
Ruso prosim ťa poslal by si mi fotku tvojho nosa spredu? Iba by som chcela vidieť ako to maš. Dakujem pekne
amanda.v@azet.sk
all
Bude to v lokálke...a chrupavka sa pridá z druhej strany tam je jej viac a plus este asi z ucha....
Ahojte, no ja som so spickou nosa celkom spokojna... este je to len mesiac PO..ale dufam ze este odpuchne... ale ako som pisala cely nos je trosku hrubsi..zatim...
Ja som zas pocula o dobrych referenciach Dr. Kovaca.. podla mna je zaklad ze to robi prirodzene..
malamama:
Na zbrusovani som bola po 11 mesiacoch.
Oriesok:
Ten hrbolcek sa mi vytvoril na kosti na lavej strane korena nosa. Ten, co mam teraz, je nielen tam, ale aj navrchu.
S1M:
Presne tak, mas pravdu. Videla som vela fotiek nosov "od Kovaca", no ani jedna z bab nie je spokojna so spickou. Ani neviem, ci ju niekomu okrem mierneho zdvihnutia vobec zmensoval...