Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

vlcik

viete co je najhorsie? ze mne o tej operacii svedcia len tie jazvy:) a to mi to pritom robili dve hodiny. a nos je rovnako obrovsky, hrbolaty, len vyzera este dlhsi.
a odkedy mi dali dolu sadru sa vlastne nezmenil, takze na lekarom avizovane "odpuchnutie" cakam marne a uz nedufam.
je tu vlastne niekto komu sa ten nos zmenil az po roku?

petula5

kočky aj vo vlastnom zaujme pockajte s reopkou co najdlhsie.
proces hojenia a tvorenia jazvy vnutri nosa je teraz v nejakom stadiu,
operater nemoze zarucit, ze dalsie otvorenie sa zahoji rovnako ako to prve.
chapete.
doky nevie ako sa zachova znovunarezane tkanivo, v procese hojenia.
je to ine ako uz zahojene

Yami

ja by som chcela aby mi ten noštek zostal taký, ako je teraz, aby sa zmenili len tie chrupavky.No veď uvidíme uvidíme. Držím nám všetkým palce

ruso

S1M
Ja mám toto isté...Zajtra idem na kontrolu musím mu o tom povedat ze sa mi to nepaci...Mam presne 3 mesiace po opke....tak uvidim co povie

ruso

S1M
Ja mám toto isté...Zajtra idem na kontrolu musím mu o tom povedat ze sa mi to nepaci...Mam presne 3 mesiace po opke....tak uvidim co povie

S1M

Yami
Mne zase lava chrupavka trci v spicke a je poklesnuta. Prava je dobra. Nejako sa mi ohla v spicke a robi to krivy cely nos tak to treba napravit. Ja dufam, ze ta krivost je len tou chrupavkou. Akurat neviem ci vysadzovat zase HAK alebo ci pri lokalnom umrtveni a mensej oprave nemusim.

vlcik

Yami:
Ja skusim Marsala. On ma medzi tymi fotkami co robil nos, ako je moj a vyriesil ho pekne a radikalne. Tak ak sa mu to podarilo raz, je to vzdy lepsia perspektiva ako keby mi moj povodny lekar znovu ubral len neviditelny kusocek a musela som zas rok cakat.

Oriesok_

Yami ešte aj Hedera je ževraj dobrý a nad tým si neuvažovala? Ja ešte aj nad nim potom Maršal, alebo Žiak. Ten Žiak operuje tiež aj razstepy tak bude určite dobrý odbornik tiež. No myslím si.