Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
tina1112
Tak to je pravda, mne tu napr nikto nevedel povedat ci sa vysadzuje HAK pri lokalke alebo nie a doktor povedal, ze v pohode, ze sa nemusi. Tu na zdravie.sk chybaju odbornici. Mali by sem dat aspon jedneho plastickeho chirurga co by radil lebo ked si tu ludia navzajom tak to mozu byt rozne nazory na vec.
S1M a ty si bola ta co si tam kychla?? ak ano tak si ta pamatam aj ja :-)
a doktor jasne povedal ze uz ta volal asi 2krat a nebola si tam tak na co tu roznasas nepravdive informacie.
ja to vysvetlim, mne to tu len pride take divne ze kazda sa tu pyta, ale ved najlepsie vam povie ten doktor ked sa objednate, to darmo vam tu budu davat rady nejake mudre slecny a nakonec aj tak doktor povie konkretne k veci, to je vsetko.
co sa tyka ze som nemala ziadne modriny tak to nie je pravda, veru mala som opuchnutu tvar aj modriny pod ocami, ale kupila som si v lekarni wobenzyn a ten odporucam uzivat po takomto zakroku.
livuska
Nemas za co hadam som pomohla. Mam pocit ze som sa uz s takouto otazkou stretla a odpoved bola, ze uz len jedna operacia je dost zasah do organizmu. Hadam sa teda rozhodnes spravne. Urcite by 2 operacie naraz neboli nic prijemne.
S1M asi mas pravdu vykaslem sa na to a nebudem ryskovat Dakujem za odpovede velmi si mi pomohla pa
livuska
No neviem ci je dobre podstupit 2 zakroky naraz. Predsa je to velka zataz pre telo... Mam este 2 zname co u neho boli s nosom a klesla im spicka s prepazkou tak dole, ale to mali asi zo smrkania. Vsade sa moze nieco pritrafit. Ale ak ho nemas velmi zly tak neriskuj :) Ja keby som nemala uraz nosa a nezlomil sa mi a nebol krivy tak na operaciu neidem.
S1M idem k Cervenovi na prsia tak by som chcela spojit dve opky na raz aby som nemusela ist do dvoch narkoz a nemam ten nos az taky strasny tak rozmyslam ze by to hadam aj zvladol neviem co mam robit isla by som radsej Kovacovi ale dve narkozy bojim sa....
livuska
Cerven je plasticky chirurg a robi rozne operacie. Ja by som na tvojom mieste isla s nosom ku Kovacovi. On je na nosy naj odbornik aj ked mne sa to na 1x nepodarilo stale si myslim, ze vie co robi. Mojej mamine Cerven robil nos a nie je zly, ale Kovac ich robi prirodzenejsie. Cervena chvalia hlavne v plastike prs.
Oriesok_
Ano idem :) vraj sa mi to spravilo ako sa hojili jazvy a vytvorilo sa tam tkanivo ktore chupavku vytlaca, tak to treba doladit. Bude to vraj len 10 minut operacie. To je nic ked prva operacia trvala hodinu aj pol :) Nemusim ani HAK vysadzovat :)
Ahojte mate niekto skusenosti s Dr Cervenom s BB?a kolko sa hoji nos?myslite ze do mesiaca budem ok?mam ho trochu prehnuty a chcem rovny mal tu niekto taky problem?Bude mi ho lamat?alebo zbrusit?neviete mi poradit?prosim poradte za kazdu odpoved velmi dakujem....