Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
SIM ahoj ako si dopadla u Kovača? Kedy ideš na tu druhu operáciu?
liza8
Tej tina1112 ani nepis. Nestoji to za to. Ona je divna. Bola som nahodou u Kovaca dnes a daka baba tam mala ist pred nou a cakala tam uz polhodinu a ona ze nie, ze ona je presne na tento cas objednana ze je urcite z BB, ale ze ona prisla az z Dubnice tak sa tam surovo vopchala. A fakt max jej mohli hrbol zbrusovat lebo ani sadru nemala ani modriny po tvari a TU sa hra na hrdinku, ze to prezila v lokalke. Cosi, to keby mala taky zakrok ako my tak by sa pos*ala, ze ako 5 dni po nej vyzera napuchnuta! Kasli na nu.
tina1112 ma asi problem sama so sebou. Mam pocit ze som ju u Kovaca stretla lebo bola tam daka baba co sa chvalila ze to zvladla v lokalke a ine z uspania zvracali a bla bla tak to typujem na nu. Lenze tym babam robili cele nosy a na teba typujem tak max zbrusovanie hrbola, ale to je jedno. Netvar sa ako keby si zjedla celu mudrost sveta. Ved sme na fore a ludia su tu preto aby sa pytali.
tina1112
hej?:D...a to ako ma clovek vediet, ze kolkokrat si ty kde bola alebo nebola???...vobec ta nepoznam a netusim kto si, nie to este kolkokrat si si nechala operovat nos:D:D:D...co si to mam domyslat? to je skor vypatlanost, ked nevies takuto zakladnu vec! ja napriklad sem uz vela nechodim, lebo nemam cas, precitam si akurat cez vikend nejake nove prispevky a o to ide, ze my si tu vymiename informacie, tak na co si tu ty? suhlasim s kerinkou...
Ahojte mate niekto skusenosti s Dr Cervenom s BB?a kolko sa hoji nos?myslite ze do mesiaca budem ok?mam ho trochu prehnuty a chcem rovny mal tu niekto taky problem?Bude mi ho lamat?alebo zbrusit?neviete mi poradit?prosim poradte za kazdu odpoved velmi dakujem....
tina1112 neda mi nereagovat na tvoj prispevok. Ale ja ta osocovat nebudem, to vies my inteligentny neurazame druhych. Ked ti vadi, ze sa tu pytame otazky, tak to tu necitaj, nikto ti to nekaze.
Inak ty si nemozes vybrat ci ti ma reopku spravit v celkovej anestezii alebo v lokalke???
tina1112
ahoj, to si bola uz 2.x? na oprave?co ti vlastne robil?..popis blizsie:)