Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
tina1112:dva tyzdne je este kratka doba a nostek sa ti moze este zmenit.-sadne si.
ale urcite,ked nebudes aj potom spokojna tak ti to mudr.opravi.dufam :)
moja skusenost:moj nostek bol na zaciatku pekny ale teraz posledny mesiac sa kazi./hrbolcek/rastie/tak by som ho chcela este doladit :)
som 3mesiace po opke.
nie, ruso, vsetky operacie co su robene v lokalke, pacienti pri nich zomieraju. Jasne ze to je urcite neprijemne, ale rozhodne sa to da vydrzat. Urcite to boli menej ako porod...A kto sa boji, nech nechodi do lesa. Pre krasu sa trpi...
Bol niekto operovaný v lokálke????Dá sa to prežiť?
Dik za nazory praveže ja to mam na chrupavke čiže kosť mam o tie 2mm nižšie a chrupavku o 2mm vyššie takže mam tam taky schodik. Niekomu kto by sa s tým narodil a mal to tak od prírody tak by mu to určite nevadilo ale kedže je to robene tak sa na to aj inak pozerame a chceme to mať pekne. Ale asi s tým pôjdem za chirurgom nech si mysli čo chce, veď ja s tým budem žiť a nie on, no nie? Možno ma odmietne že to nič nie je, chvilku mi to bude na nič a potom ho už snaď nikdy neuvidim a pôjdem sa spýtať inde.
Danika
ak to mas uplne hore pri koreni nosa a nie je to fakt ze druhymi ludmi badatelne, tak ja by som si to asi nedala, lebo predsa len zase rypat do kosti a tiez tam sa to velmi tazko opravuje, mohol by ti vzniknut este vacsi hrbolcek. Ja by som si to dala, iba ak by mi to bolo velmi vidiet a naozaj by vyzeral krivy, ale ak to druhi nevidia, tak ee :)...keby to bolo nizsie, alebo na chrupavke, ina vec:)...ako chces, tot len moj nazor.
sim
juj, no ved presne moja, ja mam nieco podobne... teraz sama skola, takze na nos ani moc nemyslim:). Kludne mozeme aj cez mail teda, hehe:)
Ahojte dali by ste si ešte zbrusiť asi 2 mm vystupeny hrbolček navrchu nosa ak by vam zostal po operácii? Neviem či s takouto maličkostou môžem otravovať chirurga či sa vôbec ešte doladuju taketo drobnosti. Iba ma to trošku štve, že sa to da aj tak aby bol nos pekne rovny a prirodzeny z profilu a ja ho mam taky "hrbolatý" Nie je to velmi vidno ale je tam a ak som sa už na to dala tak by som to chcela mať pekne a prave preto sa bojim isť s týmto za chirurgom, že mi povie že to nevadi a taketo male veci sa neopravuju. Boli ste niekto na oprave iba kvôli tomuto? Alebo išli by ste?