Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

S1M

tina1112
S anesteziou? Ako to myslis? Ved aj tebe to umrtvovali ci uspavali nie? Bez anestezy by do toho nikto predsa nesiel :D
Ak myslis uspavanie, ja som bola velmi spokojna s anesteziologickou u Kovaca.

tina1112

ruso, ja mam dnes 4 den po operacii a som ok, uz druhy den ma to nebolelo, v pondelok idem na kontrolu

no co boli so mnou na izbe dve baby tak tie si to davali robit s anesteziou a poviem ti, jedna po nej vracala a druhej tiez bolo zle, ja som bola hned po zakroku ok som behala po izbe

S1M

ruso
Hej, je to take neprijemne, citis, ze ti nieco robia ale neboli ta to. Injekcia je najhorsia.
mary_anne
Po operacii mas tak tyzden az dva kriticke (podla toho co ti bude vsetko operovat), 2 dni tamponada (ta strasne tlaci a mas pocit ako keby ti isla puknut hlava) a potom sa to uz len zlepsuje. Cena cca 700€ a vyssie.

S1M

janulka88
Ja som nespokojna s chrupavkou v spicke. Tak zvlastne sa mi na jednej strane ohla a trci, robi to nos nesumerny. Jedna baba tu to ma tiez take. Neviem preco, ale je to nejake frekventovane. V pondelok mam kontrolu a asi aj dohodneme reoperaciu.

tina1112

ruso, ja som bola v lokalke, v pohode sa to dalo vydrzat, jedine co bolo bolestive bola ta injekcia na umrtvenie ale potom som uz nic necitila len take neprijemne to bolo ale dalo sa to vydrzat, zakrok trval zhruba 45 min.