Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
tina1112
S anesteziou? Ako to myslis? Ved aj tebe to umrtvovali ci uspavali nie? Bez anestezy by do toho nikto predsa nesiel :D
Ak myslis uspavanie, ja som bola velmi spokojna s anesteziologickou u Kovaca.
A co ti vlastne robili?????kedy ti to chcu dat dole???myslis si ze to bude lepsie?
tina1112
A zlepsilo sa to????Si spokojnejsia???
S1M
Daako zvládnem
tina1112
A pomohlo to?ta lokálka?Dlho sa hojí nos po takejto opke?alebo je to rovnaké ako pri anesteze?
ruso
Hej, je to take neprijemne, citis, ze ti nieco robia ale neboli ta to. Injekcia je najhorsia.
mary_anne
Po operacii mas tak tyzden az dva kriticke (podla toho co ti bude vsetko operovat), 2 dni tamponada (ta strasne tlaci a mas pocit ako keby ti isla puknut hlava) a potom sa to uz len zlepsuje. Cena cca 700€ a vyssie.
janulka88
Ja som nespokojna s chrupavkou v spicke. Tak zvlastne sa mi na jednej strane ohla a trci, robi to nos nesumerny. Jedna baba tu to ma tiez take. Neviem preco, ale je to nejake frekventovane. V pondelok mam kontrolu a asi aj dohodneme reoperaciu.