Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Karin xxx, mne islo o velmi nepatrny zakrok, v podstate ani nic nevidno , na makej casti mi vadilo z profilu ze o nepatrne vyssie a po operacii povedla ze trocha len o dve mil mi musel zkratit ako mam nosne dierky aby sa hore dostala, v podstate kto ma poznal a povedala som mu hovoria nic nevidia ale nma tesi ze to co mi vadilo aj ked smiesne male nepatrne to tam nie je ale co ma stve ze su to aj tri mil co mi skratil k dlzke k ustam ,mala som pekny dlhsi nos tie dve podla mna su to aj tri mil. noni4, nevidim to tragicky.
Ovela viac obdivujemtych co sa rozhodli o velky zakrok radikalny, pilenie orlieho nosa, co mne sa velmi paci,a chvalabohu mam nos dost vysoko nie je plochy mne sa za to nepaci : vela stastia
Theoleander kto ťa prosím operoval? Alebo kde? Myslíš že sa ti teraz tvoj nos nehodí k tvári? To doplňanie tkaniva bude veľmi náročne a nebojíš sa že ti to nejaký chirurg pokazí ešte viacej? Lebo niektorým ide iba o peniaze a nezaujíma ich či je výsledok pekný zoberú peniaze a dovidenia môžeš ho mať trebárs aj cely nesúmerný pre neho to bude OK. A záleží len na jeho dobrej vôli či ťa zavolá na kontrolu či je všetko v poriadku. A potom riešite malé nedostatky ešte ktoré vzniknú, keď nos odpuchne. Kamarátka si chcela dať opraviť u nemenovaného chirurga nos po operácii a bol na ňu naštvaný že prišla a že sa jej niečo nepáči. Je to hrozne pol roka preplakala odvtedy ako za ním bola sa spýtať na problém ktorý mala po operácii ale nakoniec šla k nemu znova lebo nemala peniaze aby mohla zaplatiť inde a chcela to mať pekne. Aj napriek tomu že bol na ňu naštvaný a bol arogantný išla k nemu znova na operáciu. Už nebolo žiadne milé správanie k nej ako pri prvej operácii. Ľudia sú všelijaký a hlavne uražlivý mna tato operácia ešte len čaka ale nechcem zažiť to čo ona preto si musim dobre vybrať chirurga.
velmi si zelam vidiet tvoj nos.Nikdy nikto netusil ze som sla vobec na nejaku plastiku, lebo kamoska a spoluziacky v triede skor pozitivne opisovali moju tvar.Ale ja tvrda hlava som sla za skvelym a este mi povedal nech si to rozmyslim ze vyzeram velmi dobre.osem rokov po strednej som sla. Neslo o nijake pilenie ale na konci nosa makej chrupavkovitej casti na konci hore mi velmi vadilo nepatrne zvysenie co ked som vysvetlovala druhym nevedeli o com hovorim.Chirurg mi povedal urobi mi to a jeto velmi maly zasah nech sa nebojim.Prv nevedel co chcem ked som ya ni isla. Po tom co to urobil a vstala som mi povedal ze mi ho o dve milimetre skratil lebo inak sa tam nevedel dostat musel skratit dlzky.Viem znie to smiesne tie dve milimerte, ale pre mna dost ,vtedy ma napadlo ved dve mil nikto nevsimne,ze su to aj tri a presne to je to co mi chyba aby so bola tak ok ako sombola.Dokonca v lete ked som zasla k babke prve co mi povedala co sa so mnou stalo tak som oskaredela.VIDim si ze mi chybaju tie pekne tri mil zo spicu co tvorilo akoby opticky zahnuty orly nos to sa miv6dz na sebe p84ilo dl6ka nechela som abz do toho yasahoval pilit by som si ho v zivote nesla dat,to sa mi vzdy pacilo.
Viem kazdy svoj chce zmenit , kamoska hovori nevidi ziadnu zmenu len som vyhodila prachy z jeje uhla pohladu, lebo ona ma velmi orly, ale ja si vidim ked sa usmejem nikto nevidi ,ale len ja ale mne tie milimetrer z dlzky chybaju a chcem svoj stary spat.
Chcem Ti len tolko povedat, ze nedavaj si radikalnu zmenu , mne nerobili nijake pilenie niajke radikalne zmeny a nikdy by so nechcela aj keby som ho mal tak orly ako delo a vies preco< Viem teraz som mudra ale priroda k nosu dotvorila ostatne casti tvare presne, ak sa perobi jedna cast len s malou chybou akoby ostatne nesli spolu.
Vsimni si preco niektorym vies rozlisit ze mali plastiku , nos pery, preco je to viditelne, lebo k tej brade, k tym licam to nieco ci pery ci prilis iny prerobeny nos proste nejde.
Nechap ma zle chod , ale zvaz presne si premylsi co chces, oni su skor psychologovia a presne ti urobia co ty chces, lebo vedia ze tristvrte ludstava je nedokonala a predsa nejde na plastiku a potom je ta cast ako ty a ja co sme furd nespokojny neviem preco proste osobnostna konstelacia psychika a preto ti to urobia aj ked v psychike nedojde k vylepseniu, lebo to coti vadi sa stalo sucastou tvojej povahy, to ako vidis ostatny reaguju k tebe k tvojmu obalu sa moze po radikalnej zmene az tak zmenit ze na nove reakci si nebola zvvknuta ta popletu.Asi pojdem k nemu rozmyslam nech mi tam daju nieco do dlzky ako som ho mala spat tie dve mil.
Naozaj vslimli ste si ze Dara Rolinc dali nieco do dlzky do spicky
S1M
Ako že stlačená???Ja mám asi niečo podobné mne na pravej strane doplní a kus zreže z ľavej...
tina1112
Nemaj zatial obavy, mne bol nos az po 3 mesiacoch symetricky a rovny (az na spicku ktoru mi bude opravovat ale to je dufam drobnost ako povedal, len lava chrupavka je stlacena).
petula5
a čo oplatí sa ísť na opravu?je to lepšie?pri kom si bola operovaná?
kerinka
hh si mi dala teraz:)