Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

mary_anne

S1M- dakujem ti za prispevok, az teraz som si ho precitala.. takze ten tyzden - dva, si v nemocnici, alebo doma? asi do prace nechodis, ze?

S1M

tina1112
Myslim, ze ho mas super i ked som sa na teba nepozerala, len raz, ale na to kolko je po operacii to mas dobre. Wobenzym som brala 3x3 denne.

tina1112

S1M a ten wobenzym si ako uzivala??
ja som si davala 4x5 tabletiek tri dni a potom som znizila teraz 3x3 tabletky, mne to celkom pomohlo. Inak mala som to otrasne, ked ma videla mama tak si myslela, ze ma niekto zbil, opuchnute oci a moriny pod ocami.

tina1112

S1M hej ja som tam sedela pri dverach aj s takym vlasacom :-) v podstate sme sli rychlo do vnutra, ale zasa neber to v zlom len sme cestovali z dubnice 2,5 hodiny tam a 2,5 naspat ale to je jedno.

to je veru skoda ze musis ist znova na operaciu, tak som si ta asi nevsimla lebo oproti mne sedelo take dievca som myslela ze to si ty.
a vsimla si si moj nos? co povies nan? ja som moc neni spokojna ale ze vraj este odpuchne mam tomu dat 6 tyzdnov povedal.

S1M

liza8
Aj ty uz mas poslane ;) Teraz mam toho dost cas sa krati a terminy na odovzdavanie projektov sa blizia tak budem mat husto. Budem odpisovat teraz len na mail.

liza8

Sim
hm,si mila:)...poslala som ti uz fotky, ak si este nevidela:)...a ak mas tiež nieco nove, mozes spokojne poslat svoje, si to aspon ohodnotime navzajom:)...ja mam v pondelok kontrolu, tak ti napisem, co mi tam povedal:)...ja by som chcela tu spicku doladit asi tak ako aj ty...:)

S1M

tina1112
Neda sa mi odpovedat na vsetko vzdy nieco zabudnem a potom je tu spam - k tomu Kovacovi, neviem ci tam niekto kychol, citala som si casak. Ja som sedela pri sklenenych dverach, ked kde si sedela ty? Blizsie pri ordinacii?