Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ahojte babenky. chcem sa len spytat:
- ako dlho sa hoji ta operacia nosa?
-a v tej BB, kolko to stoji?
ja uz odmalicka premyslam nad tou operaciou, zmensenie nosa.. dakujem
S1M : On ťa operoval aj predtým ?? Ak áno tak mi môžeš povedať s čím si nebola spokojná?
ALL
Bol niekto operovany v lokálke????Je to vélka bolest?
janulka88
Tu na fore su skor nevydarene nosy Kovaca... Fotky vydarenych ti ukaze on pri konzultacii, teda mne ich neukazoval, ale dufam, ze medzi ne bude patrir aj moj ked ho opravi.
Ahojte,
prosím Vás poslali by ste mi niekto fotky po operácii u dr. Kováča? Uvažuje o operácii u neho preto by som chcela vidieť jeho prácu.Ďakujem veľmi pekne
janulka_8@azet.sk
Chcela som sa vas este opytat..bola som taky u Dr.KOvaca v BB.. dnes som bola na kontrole po 5 tyzdnoch...vse ok..akurat nemam nos uplne rovny, ale mierne nahnuty dolava... a male hrbolceky pri koreni nosa.. akoby si moj nos povedal, ze mu je smutno za starym tvarom a vracia sa do povodneho stavu :-(
Zial dnes tam doktor nebol tak som sa vlastne nic nedozvedela..myslite ze sa to moze este upravit alebo budem musiet ist na nejaku korekciu? Nemam to nejake zle..vyzera to urcite lepsie ako pred opkou..ale chcela by som aby bol rovny...ma vyznam ist na dalsiu korekciu? nie je to zbytocne riziko? nebude to vyzerat horsie?
-slnko 26
: operacie sa nemusis bat.. vse prebehne hladko, sestricky su super,a nie je to ani taka hrozna bolest..treda aspon ja som nemala moc velke bolesti, a ani opuch nebol velky.. pre mna bolo z toho celeho vyberanie tamponady...
-slnko 26
Ja som sa taky dala operovat v BB.. bola som ubytovana v Tajove, v penzione Minka..vrelo odporucam.. je to 10 min. od nemocnice autom..
Ahojte,
mozem sa este spytat, nebola ste niektora na operacii u kostala alebo fedelesa, v ruzinove? budem vdacna za akekolvek info :-)
Mali ste niekto po operácii nejake bolesti v okoli nosa? predsa len je to zlomene a rany vo vnutry. Ako je to možne že niekoho to potom boli a niekoho nie? Mna vobec ani som nevedela, že mam operovany nos.