Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

janchili

malamama:
tak som zvedava co mi povie lekar..a teda snad tam bude..lebo minule tam bol..ale vraj operoval..tak ma proste "vybavila"ta lekarka..

Aj som si vravela ze uz to necham tak..ale zas ak vravis ze by to malo tou reopkou byt uplne ok... myslis ze pojde o nejaky velky zakrok? ci len taky maly v lokalke? nechce sa byt zas mesiac mimo prace,spolocnosti... a hlavne ist zas do narkozy nechcem...
Ty uz si rozhodnuta ist na opravu?

malamama

janchili:

tak ako pisala S1M bude to v tej chrupavke.mame podobnu "chybu" :)
nemyslim si ze to druhou opkou to bude horsie.
najlepsie je ked si jeden/dva dni pred cestou zavolas ci tam mudr.bude.
aj podla mna prvou opkou nebude asi nikto na 100% spokojny.
ako som uz pisala:ked porovnam pred a po tak je to fakt super.ale treba este doladit malickosti.

tina1112

ahojte, som uz 2 tyzden po operacii a nos mam stale opuchnuty a taky neprijemny pach furt citim taky hnis ci co to je?....
kolko sa to hoji?

janchili

benji:
Dr. Kovac je naozaj odbornik..je aj velmi mily clovek.. no ale musis pocitat s tym ze nos nebude uplne na 100%... ako vidis..niekedy treba aj opravovat..ale to je vec podla mna aj hojenia, atd.. nemoze sa to vzdy lekar...
Ako mi sam lekar povedal..ide o to aby sa stav zlepsil..netreba cakat zazraky..horsie by to byt nemalo ;-)
A stranku s takym fotkami po a pred asi nenajdes.. apson nie od KOvaca... ale ak si vypytas, mozno ti ukaze na konzultacii...
Robi v BB Roosveltova nemocnica.. 0907 865 317/ 048/4132905
Vela stastia ;-)
Napis ako si sa rozhodla

janchili

malamama:
NO to si ma teda nepotesila :-D ale nie..ja som si to myslela, ale taky dufala ze to je ten opuch.. tak ako si pisala o tom zvacsujucom sa hrbolceku..snad sa mi este nezvacsi..ked pises ze az po 3 mesiacoch sa to spravilo.. :-/
Myslis ze to zakrivenie je v chrupavke? takato oprava je myslis ok..? myslim ci nie je moc risk ze to bude este horsie.. to sa bude vyrovnavat iba chupavka?
Mama sa mi smeje, ze nech si nos zatlacam do opacnej strany..ze sa napravi ako strojcekom vyrovnaju zuby :-DDD
Uz som vsetkym nasmiech s nosom..najprv som vsetkym pilila usi ze mam krivan krivy... a ten ze je do strany a robi sa mi hrbcek... 16.decembra idem na dalsiu konzultaciu ku Kovacovi..ztak som zvedava co mi Dr. povie..lebo naspoedy som mnou hovorila len nejaka lekarka ktoru ani nepoznama ani mi nic vlastne nepovedala..ze len ci som ok...chi..takze zbytocna cesta z BA do BB a spat...dve hodiny cakania a pak sa na mna len kukla a povedala ze o mesiac zas.. :-D sa oplatilo...

Arial

Ahojte ja musim isť na operáciu štvrtý krat a už ma nebavi znova vysvetlovať lekarke načo s tým nosom zase idem. Čo jej mam už povedať, je mi to trapne. Prvý krat som mala robený celý nos, druhy krat to bola menšia uprava, to sa dalo vysvetliť, potom tretí krat som povedala, že som sa buchla a sa mi nos pokrivil do strany aj keď som to tak mala už po prvej operácii tak som klamala, nechcela som všetko hadzať na chirurga a vravieť jej že asi nedokaže spraviť normalny nos. A teraz musim isť znova, lebo sa mi zase spravil hrbolček navrchu, ktorý tam nechcem. Aj vas sa lekarka pýtala, načo si idete dať zase operovať nos? Keby som od nej nepotrebovala PN tak si dam spraviť vyšetrenia na nejakej sukromnej klinike a nemusela by o dalšej operácii ani vedieť, ale takto sa to neda. Vyzeram jak debil, je mi to trapne, ale ja len chcem mať nornmalny rovný a prirodzeny nos.

benji

ahojte tiez rozmyslam nad plastikou..kazdy tu chvali dr. Kovaca, viete mi dat na neho kontakt, bo daku mail stranku, nech vidim vysledky jeho roboty???

malamama

janchili:
myslim si ze nie.
ked je krivy tak sa ti to nenapravy.
vlastna skusenost.
tiez som dufala ze je to opuchom no ale je krivy-nie opuchnuty :)

janchili

PS: to zakrivenie nosa si myslite ze je opuchom, alebo vykrivenou chrupavkou, alebo to je problem v zle zrastenej kosti? viem ze nie ste lekarky, ale ci ste to uz nepoculi..ze v com je problem..a ci by bolo treba ist na korekciu...
KOrekcie sa bojim, vraj to pak moze byt este horsie.. :-(
Kedy ist na reopku a kedy nie?

janchili

Ahojte, ja som dva mesiace po OP..u Dr. KOvaca.. uz som sem pisala len mi nik neodpisal.. rada by som sa s vami podelila o skusenost a zaroven ma zaujima vas nazor... kedze som uz pisala.tak v skratke..mala som pred nos spredu krivy aj z profilu-klasika..taky jemny orli profil.. dva mesiace po OP sa mi na koreni nosa urobil jemmny hrbolcek--neni moc vidiet..skor citit..snad uz nenarastie?? :-O
A co ma viac trapi, sice ma nos celkom pekny tvar, je trochu dolava ... a je to vidiet.. no a este asi trosku opuchnuty... myslite ze sa to moze este upravit? mylsite ze to co sa mi zda ze je opuch je opuch? :-) este sa vyzor nosa zjemni? Diki moc..
Najlepsiu odpoved predpokladam dostanem od ludi co to maju taky za sebou ;-)