Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
janchili
ahoj, posles aj mne na mail fotku:)..18mirka@gmail.com. POslem ti aj ja...bola som teraz na kontrole u kovaca po troch mesiacoch od opky, som mu hovorila to iste, co ty. Takze cez mail ti mozem poslat info, co na to hovoril. Len teraz sa mi to tu nechce vypisovat:)...chcem vidiet, ake to mas (spredu aj z profilu) :))...porovname:)...ajoj zatial
malamama:
Pol roka az rok sa caka na reopku? to sa mi znad dovtedy aj sam vyrovna :-DDD
A kde najdem to foto tej baby co dala foto sem na zdravie pred a po reopke?
Arial:
A mas to az take ze musis ist? 4x si dat vrtat v nose neni risk? Ked sa na teba pozeraju ostatni, vsimnu si to, alebo si to vidis iba ty?
No a ako pises.. malo krat sa opka podari na prvy krat k sto percentnej spokojnosti... aj ked zas musime vziat do uvahy, ze tie baby co su spokojne na podobne fora nechodia ;-) takze mozno ich je vela spokojnych :-)
No musime sa aj zmierit, ze nikdy nebudeme mozno mat prirodzeny rovnucky sumerny nostek ako niektore baby co sa tak narodili..ale budme aspon rady, ze uz nebudeme chodit ako Barbara Streisand, alebo orličatka :-D a tie male nedokonalosti bud doladi chirurg a zabojuje s nasim nosom ktory sa nevie vyrovnat s tym ze bude rovny, alebo sa s tym zmierime ;-)
Jaka som dnes mudrlantka optimisticka, co? to asi ze je piatok.. :-D ..mna tez serie ze nemam uplne rovniak rovny sumerny čumačik :-D
Benji:
No ak nechces manit spicku a odsstranit iba hrbol tak nemaj strach..Kovac robi velmi prirodzene nosy, az tak prirodzene, ze niektori by chceli vacsiu zmenu ako urobi..;-)ja som tiez nechcela menit spicku..som mu povedala ze chcem len aby bol nos rovny spredu a z profilu..nic viac..a neustale som opakovala ze nechcem mat nos dohora ako prasiatko :-D a fak to urobil tak ze okrem toho ze nemam hrbol mam rovnaky nos(teda odhliadnuc od toho ze ide mierne do strany, žial:-( )... a taky som si povedala ze kurnik mohol ho este zmensit, ale to je len rozmar..je dobre jak je(len keby bol rovny)..lebo som ostala sama sebou...
Ak chces, mozem ti poslat moje foto pred a po na mail..
janchili
dik za radu, este sa stale rozhodujem...
ak ti mam povedat, neako sa toho hojenia ani nebojim, bo som mala uraz a nebolo to zlomene, tak mi to odmietla poistovna preplatit..a celkom dobre sa to samo zahojilo, troska mam popraskane cievky ale to make-up zamaskuje::)))len ide o to ze, necem menit spicku, mam len hrbol,a nad tym uz dlho rozmyslam..
nevies mi poradit, niekoho kto u dr. Kovaca bol, ze by mi mohol poslat fotky??
dakujem
janchili:mam 8.kontrolu tak som tiez zvedava.
citala som to na omladeni a jedna baba co dala aj na zdravie foto tak po druhej opke vyzerala super.
cakat na reopku asi zalezi od chyby.cca po pol roku alebo az po roku.
niekto tu dal odkaz na to ako sa robia nosteky ja som si pozerala pred opkou a nebolo to az take hrozne :)
Arial: aj podla mna by to tak malo byt ako rozpravas,no je to smutne ze to tak nefunguje :( no co uz.
Teraz som si spomenula, že som mu pri jednej dobrovolnej kontrole aj naznačovala, tu špičku nosa a povedal, mi že to mi asi neopravi, viacej som mu už nič nehovorila myslela, som že mi to ASI opravi, bože o čo tým niektorým chirurgom ide? Prečo sa takto s nami zahravaju, veď to je taka vec čo nie je dobre stale do toho týpať, tak nechapem prečo neopravil všetko hneď pri druhej operácii ale zase musim isť už štvrtý krat sa prosiť asi niekde inde.
Ale viete čo by ma najviac potešilo? Keby mi chirurg sam od seba povedal, že napr. všimol som si, že sa vam trošku zle zahojila, alebo nadvihla chrupavka v špičke nosa na jednej strane opravim vam to? Bože to by som asi vela chcela keby sa ma to takto opýtal. Mne je to uplne blbe mu to hovoriť, ešte by sa asi aj urazil, že kritizujem jeho pracu. Veď nato sa chodi na tie kontroly aby videl, ako sa to hoji po čase, tak by mohol aj sam od seba niečo zbadať. Stačilo mi keď som tak už viackrat nola na oprave mimo tej špičky nosa vždy bol naštvaný, že čo otravujem :-(. Asi pojdem teraz inde.
Je ti niekto spokojny hneď po prvej operácii? Alebo nikto ho nikdy nema z každej strany rovnako spravený a aj napriek tomu je spokojný a všade rozprava akeho super chirurga našiel, aj keď to nemate sumerne? Ja ani neviem či sa to vobec da spraviť tak, aby bol z každej strany rovnaky, tak ako ma normalny človek od narodenia :-(
malamama:
Takze si rozhodnuta :) kedy ides ku Kovacovi? ja idem 16.-teho... tak som zvedava co povie...
Tie baby co vravis co uz boli..boli okrem toho ze boli po tyzdni fit aj spokojne s vysledkom?
Aj tak sa ale musi na reop cakat este dlho nie?
arial:
malamama ma pravdu..musis povedat co ti vadi.. ved je to tvoja tvaricka.. ;-)
a ty si spokojna inak po reopke?
Inak by ma zaujimalo jak nam to robili cez tie nosne dierky.blee.. ked som sla na opku sa ma aj pytali ci chcem vediet ako to cele bude prebiehat..ale ja som nechcela vediet.. som bola rada ze sa drzim a neusla som :-D
PRED OP som nechcela nic vediet ani za svet..a pak uz nebol cas :-D
Baby vy mate tiež jednu chrupavku v špičke vyššie? Ja mam asi o 2mm vyššie tu pravu, myslim, si, že to bude tým, že cez tu pravu dierku operoval, a tak je viacej nadvihnuta. Mam to tak už od prvej operácie a pri tých dalšich mi to nikdy neupravil. Lebo som mu nepovedala, tak si myslel, že mi to nevadi. Som mu verila, že to nenecha len tak ale nechal :-(
Inak mna neoperoval dr Kovač ale v BA,