Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

janulka88

S1M:

Ahoj prosim ťa mohla by si mi poslať foto pred a po operácii? Chcem ísť ku Kováčovi, ale nie som si teraz istá keď tu všetci píšete, že máte hrbolčeky. Budem ti naozaj veľmi vďačná ďakujem.

janulka_8@azet.sk

Oriesok_

Janchili áno po troch mesiacoch od operácie sa mi zda špička nosa užšia ako napriklad ešte pred mesiacom. Takže do pol roka to ževraj bude definitivny tvar. A mala som ju aj na dotyk uplne tvrdu a necitlivu a teraz ju už citim a je mekšia :-) takže treba mať trpezlivosť ešte ti odpuchne. A myslim, že ak sa zbrusi ten hrbolček tak by sa nemal vytvoriť znova. Ja ho ale nemam na kosti ale pod kostou na chrupavke. Ja mam kost rovno potom je tam ten hrbolček asi 3mm a potom ide špička zase pekne rovno. Ty si myslela, tu chrupavku kde mam ja ten hrbolček? Že by to nemalo byť naročne? Tomu sa hovori chrupavka? :-) snaď som to nepoplietla.

janchili

Oriesok:
Ahoj :-) takze tebe odpuchol nostek az po troch mesiacoch?
Aj ja mam maly hrbolcek po zbrusovani.. ale nemoze sa stat ze ak to znova zbrusi vytvori sa este vacsi hrbol? ak mas taky nebadatelny hrbolcek, nie je to risk?

Ako je to vlastne s tymi upravami..oprava chrupavky v pohode, uprava kosti horie a spicka najkomplikovanejsie? dobre som pochopila?

janchili

lisa8:
ok, poslem..len musim dat tie fotos dokopy :-)
all:
PS: inak kedy mozem cakat ze nos upne odpuchne..ze uvidim relativ konecny vysledok... viem ze sa to hoji az rok..ale predsa.. ja som dva mesiace PO a stale sa mi zda jemne opuchnuty, taky hruby je ten nos... akoze nie je to nejak extra zle, ale nieco mi na tom nesedi... este sa to zjemni? lebo predtym som ho mala uzsi sa mi zda...

Oriesok_

Ahojte dlho som tu nebola :-)
Arial, ja mam podobný problem a tiež si chcem dať malý hrbolček čo mi zostal po operácii odstraniť. Aj keď je to len 2-3mm tiež ho tam nechcem, keď je už robeny ten nos tak aspoň nech pekne rovno. Ja som ho aj mala rovno, lenže keď mi ten nos trochu odpuchol po troch mesiacoch tak sa zvyraznil ten hrbolček .-( tak som sa vytešovala, jaky mam pekny nosik a asi som to zariekla :-)

Arial

Janchili no vidiš, že aj teba serie že ho nemaš sumerny? :-) A mna tiež. Mam tam malý hrbolček ale viem o tom len ja iny by to považovali za prirodzene, kto nevie že mam robeny nos. Ale ja ho tam nechcem, keď som sa už na to dala, tak ho chcem mať prirodzene rovný z profilu. Takže pojdem zase. Snaď nebudem jak Jacko potom :-)
A to že ho nemam z každej strany rovnaky ma tiež štve, ale o tom už fakt viem iba ja . To si aj bojim davať robiť, lebo so špičkami to nie je sranda to keď sa raz zdeformuje jazvou, tak pri dalšich reoperaciach to môže aj nemusi byť už len horšie. (to som čitala niekde)
Ale najviac na ešte štve že ti chirurgovia nie su uprimný a nepovedia sami od seba že opravim vam aj toto?... Asi si neveria a vedia že sa to nemusi podariť tak su ticho.

S1M

Ahojte tak uz som tu pristupna.. No mne ide robit reopku po 5tich mesiacoch tak to hadam dobre dopadne, lebo inokedy sa mi uz potom neda. Hadam ta chrupavka v spicke bude taka ako ma byt a bude to sumerne.. DUFAM, nic ine mi nezostava.