Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
S1M:
Môžeš mi poslať kľudne aj tú nevydarenú. Ďakujem ti veľmi pekne.
janulka_8@azet.sk
Bol tu niekto na oprave chrupavky v spicke??? Prosim ozvite sa.
Ja sa bojim ešte viac už len preto, že musim isť 4 krat na operáciu. Chcem si dať odstraniť iba hrbolček na chrpavke. Prve tri razy mi stale upravoval kosť, ta bola stale nesumerna.
Keituskaaaa ja mam niečo podobne tiež mam nad jednou nosnou dierkou jamku a na druhej strane nie. Ale ak nato niekoho neupozornim tak si to nikto nevšimne. U teba je to velmi viditelne? Ja si to už bojim dať operovať, čo ak sa tie jazvy potom zahoja ešte horšie? A chirurg sa tvaril že to nevidi, tak som mu to ani nehovorila, tiež mi povedal, že je pekný, ale neuprimne podla mna, lebo asi vie že oprava by sa nemusela vydariť, tak radšej si to nepriznavaju a snažia sa nas presvedčiť o opaku, že je to dobre.
Tušim aj Oriešok tu niečo podobne riešila a tiež sa boji. Ja keď si spomeniem na Jacksona tak mi nie je všetko jedno :-) ten mal dobre zjazvený nos zvnutra a už sa mu len deformoval stale k horšiemu.
No ahoj..dlho som tu nebola..Som po operacii uz skoro 3 mesiace.Tesila som sa,aky bude rovny,nie je.Po odpuchnuti sa ukazalo,ze hrbolcek je sice mensi,ale stale je..to by nevadilo,ale nie je sumerny,zboku z pravej strany je iny ako z lavej.Na pravej strane nad dierkou sa mi akoby prepadol,akoby tam nebola chrupka,ani zvnutra si ju nehmatam,taky ten oblucik a na lavej je.Doktor povedal ze je to krasne,ani som nemala odvahu..zbytocne vyhodene prachy..
liza8 ja si myslim, že riskantnejšie je odstranenie hrbolčeka na chrupavke dufam, že sa tomu tak hovorí pod kostou, je chrupavka nie? :-) Lebo ak ti zbrusi na kosti tak tam by sa už nemal znova vytvoriť si myslim, ale na chrupavke ak sa jazvy zblaznia tak sa spravi ešte väčší. Ja aj tak chcem isť s tým na opravu, risknem to, snaď sa to pekne potom zahoji.
janulka88
Juuuuuj no ja mam foto len teraz ake to mam s tou nepodarenou spickou, stare foto nemam ani spredu lebo to bolo hrozneee, mala som prepazku dolava. Teraz je sice tiez ale menej a asi uz len koli chrupavke a nie prepazke :)
snad to pochopite, lebo ako Madar pisem, som sa ponahlala:D
arial, janchili, oriesok
presne to povedal dr. aj mne, ze kazdou operaciou sa nos tazsie hoji, je viac jaziev a ked si chces dat opravovat take detaily, ze z jednej strany trosku ubrat a z druhej trosku pridat, moze to byt este horsie...lebo to, ze ho mas iny spredu, je preto, ze mas tam tu jazvu a mne povedal, ze som este len tri mesiace po a este ho mam napuchnuty, ze to vidi a odpuchne az tak za dalsie tri mesiace a ze tym padom sa moze aj spredu viac vyrovnat. Ze ja tak nemam velku asymetriu. Ked si das zbrusovat hrbolcek na kosti, vzdy je riziko, ze sa ti vytvori este vacsi, ale aj nemusi:)...na chrupke neviem.