Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

liza8

oriesok
ja som bola iba na tej jednej kontrole...ale ta spicka sa mi nejako nepaci:P...dalsia ma byt az vo februari, tak potom by som mu povedala, ze ci sa s tym nieco neda spravit:P...no ked som bola v novembri tam, tak sa netvaril, ze by s tym nieco chcel robit. Uvidim potom:)

A vy ako?

sim
som zvedava ake to cele bude. Aj ti ju este dvihal, ci len opravil to ohnutie?:)Super moja, ze uz mas po tom...sikulka

Oriesok_

SIM to už si stihla? No super :-) snaď to bude dobre. Alebo maš pocit, že nie? Bolo to neprijemne v tej lokalke?

S1M

Oriesok
Ja som uz po reoperacii ale neviem ako som dopadla, nechcem robit skore zavery, mam z toho zmiesane pocity...

Oriesok_

Veď mrzlo :-) teraz sa oteplilo, tak sa snaď ešte niekto rozmrazil okrem mňa :-D. Ako sa mate? Liza8 už si bola na kontrole? Čo ti povedal???

liza8

aj vam poviem, mne z tej opky strasne zacali padat vlasy napriklad, ta anesteza to je riadny hnus, aj preto by som sa za kazdu cenu nehnala do dalsej, nie je to bohvieco pre telo a myslim, ze su ine veci, pre ktore musi mat clovek silne telo a nie si ho stale oslabovat operaciami:)...ked si to tak spatne premietnem, ako som vyzerala a aka som bola znicena a unavena, ani sa necudujem, ze mi tie vlasky padaju, snad to ale uz prestane, bolo by na case...

Jahoda_

Prosim vas kto bol u dr Maršala myslite žeby bol ochotny opraviť mi už tri krat robeny nos po inom chirurgovi? Ako ste spokojny s týmto chirurgom ak u neho niekto bol? Chcela by som nos iba vyrovnať z profilu a možno trošku špičku nosa upraviť.

tina1112

nadej umiera posledna :-0
mne sa teraz nic nedari, dala som si melir na vlasy, mam to otrasne, ten nos sa mi tiez nepaci cakala som viac od tej operacie, ale tak co uz ...

janchili

aj ja mama taky hruby nos..to asi este odpuchne alebo sadne..snad... lebo ja som mala predtym uzsi nos trosku sa mi zda,..tak snad tou opkou nos nezhrubol.. moze sa to stat? lebo mne vravel ze nos sa lamanim aj zuzi jemne..no ale zatim to tak nevyzera... som 2 mesiace po OP..ved vlastne viete.. ;-)
Tina, ty sa neboj, mas to este cerstve..ty mas este velku sancu ze to pekne sadne..teda podla mna..