Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
tina1112
Mne sa zda, ze spicka odpucha ako posledna.
chcem sa opytat podstupil niekto rhinoplastiku u Kostala v BA??ake mate skusenosti??hladam okrem Kovaca aj ineho dr pretoze v poslednej dobe su u neho nejake problemy s tymi hrbolcekmi
ahojte, podstupil niekto z vas zuzovanie a predlzovanie spicky alebo celeho nosa?
Pojdem Janchili, lebo ja nemôžem normalne existovať :-).
Oriesok:
:-) No, tak potom neni o com a urcite ho chod "otravovat" :-D
Janchili ja som nebola u Kováča ale v BA. A samozrejme ak to môj chirurg nechce vidieť tak za nim pôjdem sama akože "otravovať" :-). Nie je ta moja chyba bijuca do oči ale je tam a ja to tam nechcem. Jednoducho nie je ten nos z profilu rovný ako by som chcela. No :-)
S1M:
Uplne suhlasim...
Aj ja poznam jednu babu, co ma bezpecne urobeny nos-taky maly ho ma...ale taky moc maly, divny...ale nemam to potvrdene..a ona dycha tak, akoby sa mala kazdu chvilu zadusit... a to mnohokrat verejne vystupuje ako PR..a vsetci vzdy kukaju ze co jej je.. dooost zlee..
Kovac robi nosy aby proporcne sedeli k tvari ;) Tak ak mate napr. vysoke celo alebo co tak necakajte kratky nos a pod. presne to zas neovladam ale vola sa to Zlaty rez. Vsetko musi pekne proporcne sediet :)
A k tym malym nosom a dychaniu.. Mojej znamej spravili plastici maly nos ale doteraz sa jej tazko dycha a fuci a to ma 5 rokov od operacie. Radsej si dat robit nos odbornikovi z ORL ako plastickemu chirurgovi.