Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Oriesok_

Liza8 asi ťa chapem, lebo ak by sa ti spravila aj na druhej strane taka jamka tak by si ho mala asi moc neprirodzený alebo uzky však?
Ja som to tu tiež spomínala ak si pamätáš a ešte to tak trošku mam, ale nie je to moc vidno asi len 2mm rozdiel. Asi sa s tým musim zmieriť a ešte chvílku si zvykať, že nebude uplne rovnaký z každej strany. A ak som si pritlačila s prstom tu vypuklejšiu stranu podla tej druhej splasknutej že akoby to asi malo byť tak sa mi to vôbec nepáčilo. Špičku by som mala veľmi úzku k tvári tak v mojom pripade mi mi tie 2mm musel odniekiaľ pridať ale to ani neviem či sa da tak rovnako spraviť. Bojim sa že sa mi to može zle zahojiť a bude to ešte horšie. Ak chceš potom sa ozvi ak by Ti s tým neskôr niečo robil, som zvedava :-)

liza8

oriesok
ale mne sa ta akoze "opuchnuta" strana paci:D (lenze to nie je opuch, ale jazva, tak mi to povedal Kovac)...nepaci sa mi ta prepadnuta, takze odpuchnutie v tomto pripade nepomoze. Ked bol napuchnuty, cely bol pekny. Teraz je ta spicka skareda, a moc velka:P...

Oriesok_

Ja mam od operácie 4 mesiace a tiež už nedufam, žeby mi ten kopec zmizol je stale rovnaký. A on by ma presviedčal že je to opuch a mam ešte čakať...

Oriesok_

Liza8 to ma pravdu že to môže byť ešte opuchnute so mnou by sa chirurg skôr ako o pol roka aj tak o tom so mnou nebavil. Takže o rok sa mu tam zjavim vo dverach s mašlou na hlave "že som darček na opravu" :-D

liza8

lebo napriklad teraz som si pozerala stare videa, kde som este so starym nosom. Mala som zboku velky hrb, no spredu bol pekny a teraz je to zase naopak: rovny z profilu a krivy spredu. :)

liza8

oriesok
to ja viem, ze treba povedat, ved ja som sama od seba povedala, co sa mi nepaci...ale on na to iba tolko, ze je to opuchnute, ze sa tym nemam este zapodievat:D...ale ved viem, ze to sa uz nevyrovna, ako prava strana sa mi paci, ale na lavej ta jamka je fuj, tak cela ta spicka vyzera nepekne podla mna..

simcek
mala si v nose tu tamponadu, co sa sama vpije? kedy si vlastne mala tu opravu?...viem, ze ty si mala tiez tu spicku taku ostru ako aj ja...tak som zvedava, aka bude teraz:)

S1M

Baby, ale priznajme si, my si vsimame aj malicke detaily, co si ini nevsimnu.
No mam uz po ale asi je to este opuchnute, mam si to este tyzden prelepovet. Dufam, ze asymetria je stale tym opuchom, lebo to nie je este uplne super. Napravil mi len tu chrupavku v spicke, nic ine, nemenil mi ju len opravil. Hm no a lokalka? Injekcia strasne boli ked to uspavaju, lebo to picha na viacej miest a je to take tupe bolestive. Inak lokalka sa da zvladnut, primar je super, bolo tam veselo tak to clovek lahsie zvlada ale nic prijemne to nebolo. Uz len dufat, ze je to dobre.

Oriesok_

Liza8 na to zabudni, žeby niektorý chirurg sam niečo zbadal, Ty musiš povedať čo sa Ti nepači :-) Je to na nervy ale je to tak. Aj ja tam mam hrbol a moj chirurg sa tvaril akokeby som mala ten nos spravený pekne rovno. Som na to prišla :-) to je len take ich psychologicke presviedčanie slovami, že je to pekne spravene ... a bla bla bla a aj tak sa niekedy najde čo nie je dobre a musi opravovať či chcel alebo nechcel sa tomu takto vyhnúť :-)